Politie

Onwel geworden automobilist geholpen door Alphense vrachtwagenchauffeur

Woensdag 12 februari heeft een 27-jarige Alphenaar heldhaftig ingegrepen op de A28 bij Leusden. Toen de Alphense vrachtwagenchauffeur een vrouw onwel zag worden heeft hij de auto tegen de vangrail weten te klemmen.

Toen de chauffeur de 82-jarige vrouw over haar stuur zag hangen in de auto bedacht hij zich geen moment. Voorzichtig duwde hij haar auto tegen de vangrail, waardoor de auto tot stilstand kwam.

De vrouw is door de politie en ambulance gereanimeerd en is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met de vrouw gaat is niet bekend, voor de vrachtwagenchauffeur is er slachtofferhulp ingeschakeld.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.

Gemeente vandaag 12:54

Eerste Bokashi gestort in Chinapark

Sinds enige tijd zet de gemeente bladafval om naar Bokashi, een soort compost die de bodem verbetert. Op woensdagmiddag 19 februari is de eerste Bokashi door wethouder Gert-Jan Schotanus gestort in het Chinapark aan de Chinastraat in Alphen.

Calamiteiten vandaag 12:15

Jongens ruïneren grasveld met scooter

Op dinsdag 18 februari crossten een paar jongens op hun scooter over een grasveld in een woonwijk. Op hun school hebben de handhavers een stevig gesprek met ze gevoerd.

Verkeer en vervoer vandaag 11:17

Alle boeren verzamelen op Oranje Nassausingel

Op woensdagochtend 19 februari verzamelden meerdere boeren zich op de Oranje Nassausingel in Alphen. Dit om met zijn allen naar Den Haag te gaan, waar de boeren vandaag opnieuw protesteren.