Advertorial Horeca

Opnieuw Valentijnsdiners bij McDonald's in Alphen aan den Rijn

De filialen van McDonald's in Alphen aan den Rijn organiseren dit jaar opnieuw Valentijnsdiners. Verliefde stelletjes kunnen reserveren voor een romantisch diner op 14 februari.

De Valentijnsdiners werden in 2017 voor het eerst georganiseerd. Sindsdien zijn de Valentijnsdiners bij McDonald's ieder jaar een 'overweldigend succes'. Helaas was het vorig jaar door het coronavirus niet mogelijk om een tafel te reserveren op Valentijnsdag, maar dit jaar is McDonald's terug met een gezellig versierde tafel, kaarslicht en bediening aan tafel! Je mag zelf je diner samenstellen en rekent af wat je hebt besteld.

Kom jij ook met je allerliefste dineren? Stelletjes die gebruik willen maken van de Valentijndiners kunnen een tafel reserveren via: https://mcdonaldsrestaurant.nl/alphen-aan-den-rijn/kinderfeestjes/valentijnsdiner. Reserveer snel een tafeltje, want er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar.


Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.