Advertorial Algemeen

PIN & WIN in de Aarhof tijdens Black Friday

Vrijdag 23 november is het Black Friday. Deze uit Amerika overgewaaide traditie vindt de vrijdag na Thanksgiving Day plaats en staat in het teken van te gekke aanbiedingen en ludieke acties. Ook in Nederland wordt Black Friday steeds populairder. Gelukkig levert dit nog geen extreme situaties op, zoals in Amerika, maar is het hier vooral extra leuk om te winkelen!

De term Black Friday zou te maken hebben met de grote verkeersdrukte op deze dag. Een andere theorie is dat de winkeliers deze dag voor het eerst zwarte cijfers in hun boekhouding kunnen schrijven. Verliezen werden voorheen altijd met rood in de boekhouding geschreven en winst in zwarte cijfers. Kortom: een feestelijke dag voor de winkeliers. 

Ook in winkelcentrum De Aarhof is het vrijdagmiddag 23 november vanaf 16.00 uur extra leuk om te shoppen tijdens het PIN & WIN feest. Met elke aankoop per PIN vanaf € 10,-, kunt u meedingen naar mooie prijzen met als hoofdprijs een supergave zwarte scooter.

Op het middenplein in De Aarhof is vrijdag vanaf 17:00 uur elk heel uur een prijsuitreiking. De promotiedames hebben extra deelnameformulieren bij zich, zodat iedereen één of meerdere keren kans maakt op fantastische prijzen.

Let daarom deze week extra goed op een zwarte envelop in uw brievenbus. Lever het ingevulde deelnameformulier samen met uw PINBON vrijdag 23 november in bij één van de Black Friday promotiedames en maak kans op een reischeque, één minuut gratis winkelen, een koffer, een prachtig horloge of de hoofdprijs: een supergave zwarte scooter.

Kom vrijdagmiddag voor alle boodschappen gezellig naar De Aarhof en wie weet gaat u wel met één van de prijzen naar huis!


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.