Theater Castellum
Advertorial Theater

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Peter Pannekoek geeft volgend jaar maar liefst twee extra shows. De populariteit van de cabaretier is ongekend. Zijn voorstelling ‘DNA’ was al maanden van tevoren uitverkocht en werd door pers en publiek lovend ontvangen. Voor iedereen die kaarten heeft misgegrepen, komt hij op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2024 terug naar Theater Castellum met een reprise van de voorstelling. De (online) kaartverkoop start op dinsdag 28 maart a.s. om 12:00 uur.

De tweede voorstelling die al eerder te koop is, is ‘De Hospita’. Speciaal geschreven voor Simone Kleinsma om haar 40-jarig jubileum te vieren. Ze speelt op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast met Paul Groot en een liveorkest laten de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - herleven. De kaartverkoop is reeds gestart.

Tickets

Kaarten voor beide voorstellingen zijn te koop via www.theatercastellum.nl. Telefonisch reserveren (0172 - 429292) is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 – 14:00 uur.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 17:30

Gespannen sfeer bij bijeenkomst tijdelijke huisvesting Steekterweg

Woensdagavond vond een informatiebijeenkomst over tijdelijke opvang voor Oekraïners aan de Steekterweg plaats. Dit omdat er onder bewoners onrust heerst over de locatie en de aantallen die opgevangen zullen worden. Het werd een verhitte avond.

Evenementen gisteren 16:23

Kaartverkoop Zomerspektakel gesloten: vrijdagavond volledig uitverkocht

Nog heel even en dan is het weer zover: het Zomerspektakel aan het Meer. Met elk jaar zo’n 70.000 bezoekers in één weekend belooft het ook dit jaar een knallende editie te worden. Dat Alphenaren er zin in hebben blijkt uit de kaartverkoop; de tickets voor de vrijdagavond zijn volledig uitverkocht.

Advertorial Sport gisteren 14:03

Padellen met jouw sportvereniging bij Sunset Padel

Het sportseizoen zit er voor veel sportclubs (bijna) op. Stilzitten doe je natuurlijk niet, dus probeer eens een andere toffe sport en blijf lekker fit. Kom padellen bij Sunset Padel met je teamgenoten! Sportverenigingen kunnen nu tot 1 juli gebruik maken van een speciale actie. 

Calamiteiten gisteren 12:52

Ambulancedienst waarschuwt voor valse meldingen: “Besef welke gevolgen het heeft”

Afgelopen weekend kreeg de ambulancedienst een melding van een vermeende reanimatie. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende woning bleek het om een valse melding te gaan. De ambulancedienst neemt je mee in hun belevenis van die dag. “Besef jij welke gevolgen het heeft als je denkt een grapje met iemand uit te halen?”

Evenementen gisteren 11:41

Alles wat je moet weten voordat je naar het Zomerspektakel aan het Meer gaat

Het Zomerspektakel aan het Meer staat voor de deur. De laatste 100 kaarten zijn gisteren in de verkoop gegaan en de organisatie verwacht vandaag uit te kopen. Om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid naar het festival kunt gaan, hebben we alle essentiële informatie voor je op een rijtje gezet.