Josh Walet

Poging tot brandstichting in de Steenstaat

Zondagavond 4 december is geprobeerd een auto in brand te steken aan de Steenstraat. De hulpdiensten kwamen daarvoor ter plaatse.

Zondagavond werd rond 21:00 uur gepoogd een auto in brand de steken in de Steenstraat in Alphen aan den Rijn. Een aanmaakblokje werd op het achterwiel aangestoken. De brand werd vroegtijdig opgemerkt en door een alerte bewoner werd de brand uit gemaakt. Brandweer heeft nacontrole gedaan en de politie is een onderzoek gestart.

Brandstichting steenstraat

Brandstichting steenstraat


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.