Josh Walet

Politie verspreidt Burgernetbericht vanwege vermissing 25-jarige man

Een 25-jarige man is maandagavond vermist geraakt vanaf de Kortsteekterweg in Alphen aan den Rijn. Er is een signalement vrijgegeven.

Het signalement luidt als volgt: de vermiste man is blank, 1.80m lang, slank, heeft donker sluik haar en een lelijk gebit. Hij draagt een zwarte hoody, zwarte broek en zwarte schoenen. Er is geen foto vrijgegeven.

UPDATE 21:55 uur

De vermiste man is in goede gezondheid aangetroffen, zo meldt de politie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.