Alphens

Restaurantweek: Irish Murphy’s tasting bij Alle Hens

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer Alle Hens, waar je kunt genieten van een Irish Murphy's tasting. 

Alle Hens heeft de sfeer van een oergezellig Amsterdams bruin café, altijd goed en ongedwongen. Een plek voor alle rangen en standen waar waarde wordt gehecht aan (h)eerlijke producten en gerechten. Tijdens de restaurantweek heeft Alle Hens een speciaal Iers driegangenmenu samengesteld. Natuurlijk staan traditionele Ierse Uiensoep, echte Ierse lamsbouten en een heerlijke Irish Stout cake op de kaart. Met een hoofdgerecht van maar liefst 4 verschillende gerechten krijg jij deze avond het echte Ierse gevoel!

Loopt het water jou al in de mond? Reserveer dan via de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Bekende Alphenaren in de stoel bij Gilbert gisteren 15:46

Viviënne Winkelaar in de stoel bij Gilbert: highlights en ondernemen in coronatijd

Elke maand zit er bij kapper Gilbert van Coiffures Gilbert een bekende Alphenaar in de stoel. Tijdens het knippen vraagt hij hen het hemd van het lijf. Dit keer de Alphense onderneemster Viviënne Winkelaar, die Bij Hen, de Schaapskooi en Snackbar de Pieper runt.

Romeinen gisteren 12:05

ROMEINEN Bronzen steelpan

Romeins voedsel lijkt op dat van ons. Ook de manier om voedsel te bereiden lijkt op die van ons. Eigenlijk is het natuurlijk andersom. Dus het bereiden gaat net als toen nog steeds in een oven, op het vuur en in een pan. Al koken wij niet meer in een bronzen steelpan.

Algemeen 24 okt. 2020 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!