Scala College
Advertorial Onderwijs en opvang

Scala On Stage gaat door!

Op donderdag 7 april zullen leerlingen van het Scala College hun talenten laten zien. Dan staat 'Scala On Stage' weer op het programma.

Twee jaar kon het schoolbrede evenement geen doorgang vinden vanwege corona, maar dit jaar kan het publiek weer genieten van muziek, dans en cabaret van de Alphense scholieren onder de toepasselijke naam 'Scala On Stage gaat door!'.

Scala On Stage is een schoolbreed evenement, waaraan leerlingen van klas 1 tot en met klas 6 deel kunnen nemen. In februari konden de jeugdige talenten hun kunsten etaleren tijdens een officiële auditie. De organiserende docenten waren flink onder de indruk daarvan en zij kozen uiteindelijk voor ongeveer twintig acts die naar de einduitvoering mogen op 7 april.

Er zal een gevarieerd programma aangeboden worden en de kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Via de website van Theater Castellum zijn nog kaarten te verkrijgen. 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.