Algemeen

Scouting Uithoek start Bevergroep

Op vrijdagmiddag 31 augustus 2018 gaat scoutingvereniging Uithoek uitbreiden met een Bevergroep: scouting voor jongens en meiden van vijf tot zeven jaar. Wil je vanaf het begin af aan meedraaien met deze groep? Lees dan snel verder.

De Bevergroep is voor jongens en meiden van vijf tot zeven jaar. Het afgelopen jaar zijn de medewerkers van de Uithoek bezig geweest met de voorbereidingen, zoals het terrein en het gebouw Bever-proof maken en het zoeken naar enthousiaste medewerkers.

De eerste aanmeldingen voor de groep zijn binnen, dus niets staat scouting Uithoek nog in de weg om op vrijdag 31 augustus de eerste bijeenkomst te gaan houden. De bijeenkomst is van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Mocht het je leuk lijken om vanaf het begin mee te draaien met deze groep, neem dan contact op met bevers@deuithoek.nl. De organisatie hoopt te starten met een kleine overzichtelijke groep.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.