Advertorial Horeca

Senzaa hakt de knoop door

Ondanks het super toffe entertainment en de verrukkelijke gerechten die Senzaa op het kerstmenu had staan, hebben zij besloten dat alleen de kerst drive thru doorgaat.

"Om een einde te maken aan de onzekerheid voor de gasten en het personeel en om zich helemaal goed te richten op een ding moest er wel een knoop doorgehakt worden", vertelt eigenaar Danny Arts. "Zoals we het nu zien zullen er geen versoepelingen komen en dan kan er ook maar 1/3 van de ruimte bezet worden. Dat is voor de gasten niet gezellig en wat betreft het entertainment is het ook niet rendabel."

Toch gaan ze bij Senzaa niet bij de pakken neer zitten. Zoals vorig jaar zullen zij weer komen met een kerst drive thru waar je op eerste en tweede kerstdag helemaal in de kerststemming kan komen. Als je aan komt rijden komen de lichtjes, de muziek en de kerststerren je tegemoet. Met een zee aan kerstbomen en lichtjes waan je je even in een andere wereld!

Net over het bruggetje krijg je je brunch, high tea, borrel of dinerbox overhandigd door één van de kerstdames. Vervolgens hoef je thuis alleen maar uit te pakken en heerlijk te genieten. Voor het diner hoef je zelf hooguit 20 minuten in de keuken te staan. Danny: "Zelfs als je nog nooit gekookt hebt, kan je dit menu op tafel toveren! Zo maken we er toch nog een super lekkere kerst van!"

Ben je helemaal van het gemak? Dan komt Senzaa het gewoon bezorgen op 24 december!

Bestellen kan nu op www.senzaa.nl.


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.