Gemeente Alphen aan den Rijn
Advertorial Gemeente

Stem mee op de nieuwe naam voor jeugdhulp in Alphen aan den Rijn

De nieuwe organisatie voor jeugd- en gezinshulp in de gemeente Alphen aan den Rijn zoekt een nieuwe naam. Wordt het ‘Huis voor Jeugd en Gezin’, ‘Oog voor thuis’ of ‘Jeugdkracht’? Jij mag ook je mening geven. Stem jij ook mee?

De drie namen waar je op kan stemmen, komen voort uit een namenworkshop. Tijdens deze workshop kon iedereen meedenken over de naam voor de nieuwe jeugdhulporganisatie vanaf 2024. Inwoners uit de gemeente Alphen aan den Rijn (waaronder heel veel kinderen) bedachten uiteindelijk negen namen. Dat heeft geresulteerd in een selectie van drie namen met bijbehorende logo’s.

Dit zijn de drie namen waar je op kan stemmen:

  • Huis voor Jeugd en Gezin
  • Oog voor thuis
  • Jeugdkracht

logos-jeugd-en-gezinshulp-alphen-aan-den-rijn.png

Stem jij mee?

Stemmen op een nieuwe naam doe je als volgt:

  1. Ga naar de webpagina: www.jengteams.nl/stemmen
  2. Druk bovenaan op de button ‘Breng je stem uit’ of scrol een stukje naar beneden
  3. Selecteer de naam waar jij op wil stemmen
  4. Vul je naam en e-mailadres in
  5. Druk op de button ‘Stemmen’
  6. Klaar! Je hebt gestemd

Stemmen kan tot en met maandag 22 januari. Op een later moment wordt de nieuwe naam bekendgemaakt. Totdat er een nieuwe naam gekozen is, wordt de tijdelijke naam JenGteams gebruikt.

Jeugd- en gezinshulp in Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 januari 2024 biedt Jeugd en Gezinsteams Alphen aan den Rijn (JenGteams) jeugd- en gezinshulp aan alle inwoners. Deze Alphense organisatie is van en voor ons allemaal. Herkenbaar, bereikbaar en dichtbij!

Meer informatie over jeugd- en gezinshulp


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.