Froot
Advertorial Werken

Student, moeder of vader, gepensioneerd? Meld je aan! Iedereen kan bezorger zijn, bij Froot

Wie je ook bent, wat je ook doet: zoek je leuk en zelfstandig parttime werk? Bij Froot zit je goed: achter het stuur, in je bus, op weg naar een klant die je blij maakt met jouw fruit. Wil jij ook lekker rijden, beetje tillen, blije klanten? En prima verdienen? Froot groeit en kijkt uit naar jouw komst.

“In m’n tussenjaar lekker verdienen met leuk werk”

Froet?

Ja, zo heet dat leuke Alphense bedrijf dat fruit levert aan bedrijven, scholen, ziekenhuizen en nog veel meer organisaties. Overal zorgt Froot voor blije en gezonde medewerkers. En nu komt het: steeds meer bedrijven willen fruit van Froot in die leuke kistjes. En dus…

Froot zoekt bezorgers

Nee, niet bus in, bus uit. Geen 140 tot 200 stops per dag. Gewoon tussen de 25 en 50 klanten. Want je houdt van rijden, niet van stoppen. En dan heb je tenminste ook nog tijd om muziek te luisteren.

“Mooi te combineren met schoolgaande kinderen”

Lekker rijden, muziekje aan

Oké, wat ga je doen? Om een uur of zes, zeven (maandag en soms ook andere dagen) staat je bus al ingeladen klaar. Je pakt nog even een koffietje en you’re ready to go.

Je rijdt je eigen route, bezorgt het verse fruit en neemt de lege kistjes van de vorige keer mee terug. Aan het eind van de rit laad je samen met je collega’s de bus weer uit.

Tekst loopt door onder de foto

froot bezorger - liggend.PNG

Goed bezig

Weet je wat ook mooi is? Dat je als bezorger bij Froot goed bezig bent. Je houdt Nederland gezond met fruit op het werk. En je werkt voor een bedrijf dat alles duurzaam doet. Maar kijk ook ’s op je stappenteller. Want het is niet alleen rijden, maar ook lopen. En ook nog wat tillen. Kortom, je bent goed bezig voor iedereen.

“Ja, ik ben met pensioen, maar ik wil nog wel wat doen”

Bezorger bij Froot. Iets voor jou?

Zo kom je erachter: bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jan Willem Hoek of Jeroen Beekman of solliciteer direct. Ze zitten al op je te wachten. Of stuur een mailtje naar info@froot.nu. Froot is daarnaast ook op zoek naar een enthousiaste Binnendienst topper! Solliciteer direct.

PS Breng je doorzettingsvermogen, blijdschap, wat rijervaring en rijbewijs B met je mee? Graag!


Meer nieuws

Dieren vandaag 15:43

Saywhat Bottles: herbruikbare flessen voor dieren in nood

Je plastic flesje inruilen voor een duurzame thermosfles en tegelijkertijd bijdragen aan het welzijn van miljoenen dieren: dat is mogelijk! In samenwerking met World Animal Protection is een speciale Saywhat Bottle ontwikkeld, elk met een eigen dier. Met deze duurzame fles steun je de dieren in nood en draag je bij aan een schonere oceaan.

Politie en handhaving vandaag 10:58

Meer meldingen van geluidsoverlast, hoe kun je dit beperken?

Als het lekker weer is krijgt de politie meer meldingen binnen over geluidsoverlast. Hoe zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld ’s avonds in de tuin kan blijven zitten zonder dat je klachten krijgt, en hoe heb je minder last van je buren?