Team restaurant Knøss op inspiratiereis naar Kopenhagen

Vrijdagochtend vertrok Kees van Keeken met het hele Knøss team op inspiratiereis naar Kopenhagen. De verbouwing van Knøss aan de oude Rijn loopt voorspoedig en het team is inspiratie op aan het doen in Kopenhagen.

Eerder liet men al weten dat ze de Alphenaren kennis laten maken met de Scandinavische keuken en tegelijker tijd iets willen bieden dat nog niet in het centrum te vinden. Op de fiets door Kopenhagen opzoek naar identieke restaurants of winkeltjes met typische Scandinavische producten en interieur. Zo heeft het team o.a. pizzaria Baest, ‘brewpub’ Brus, bakkerij Hart Bageri, restaurant Kadeau en The Corner coffee&winebar bezocht.

Ook bezocht het team Knøss Aamanns 1921. Dat zijn de heruitvinders van het Deense smørrebrød. Volgende week zaterdag, 16 februari, zijn alle Alphenaren uitgenodigd om de locatie te bekijken met gratis koffie en kaneelbroodjes.Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!