Advertorial Cultuur

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

De serie met ‘In Search of Beethoven’ start op zondag 8 en woensdag 11 maart. Toonaangevende artiesten en experts onthullen nieuwe inzichten over deze legendarische componist. Deze film wordt gezien als de beste film ooit gemaakt over Beethoven.

Er zijn dit jaar in totaal vier documentaires te zien over de grote componisten: naast Beethoven ook Mozart, Chopin en Hayden én is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een uitgebreid en heerlijk brunchbuffet.

In ‘Search of Beethoven’ richt zich op de romantische mythe dat Beethoven een heroïsch gekweld persoon was die vocht om zijn tragische lot van doofheid te overwinnen en die op zoek was naar zijn ‘onsterfelijke geliefde’. Het graaft dieper dan het beeld van de gemartelde, slechtgehumeurde en losgeslagen persoonlijkheid.

Alle data van ‘The Great Composers’ op een rij:

  • Zondag 8 en woensdag 11 maart: ‘In Search of Beethoven’.
  • Zondag 29 maart en woensdag 1 april: ‘In Search of Mozart’.
  • Zondag 19 en woensdag 22 april: ‘In Search of Chopin’.
  • Zondag 10 en woensdag 13 mei: ‘In Search of Haydn’.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 17:29

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

Politiek vandaag 16:54

Drukke zomer verwacht voor jongerenwerk

Het jongerenwerk zal meer aanwezig zijn in de zomervakantie in verschillende wijken in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Daarom ontvangt BOOST een extra subsidie van een kleine 9.000 euro.

Calamiteiten vandaag 15:51

14-jarige jongen vermist

Op dit moment wordt er een 14-jarige jongen uit Hazerswoude-Rijndijk vermist. Hij is mogelijk richting Alphen vertrokken.

Politiek vandaag 15:33

Groot bedrag uit Steunfonds naar Theater Castellum

Het aantal toegewezen aanvragen voor financiële steun vanuit culturele, maatschappelijke en sport organisaties stijgt. Inmiddels zijn er ook aanvragen afgewezen, of is een aanzienlijk kleinere bijdrage verstrekt. Een groot bedrag van 3 ton gaat naar Theater Castellum.

Winkels vandaag 14:58

WereldFood opent binnenkort in De Atlas

In de eerste helft van augustus opent een nieuwe winkel de deuren in winkelcentrum De Atlas: WereldFood. Met de komst van de winkel WereldFood zijn alle winkels in het winkelcentrum weer bezet en is er geen leegstand meer.