Tim en Tom Coronel

Tim en Tom Coronel rijden Dakar Rally met ‘The Beast 3.0’

Op dinsdag 19 november presenteert autocoureur Tim Coronel uit Alphen de auto waarmee hij en zijn broer Tom de Dakar Rally gaan rijden: ‘The Beast 3.0’.

De Dakar Rally vindt in 2020 plaats van zondag 5 januari tot vrijdag 17 januari in Saudi-Arabië. De broers namen al 2 keer eerder deel aan de zwaarste rally ter wereld. Vorige editie waren Tim en Tom al tevreden met hun auto. Toen zeiden ze: “We hebben weinig echte problemen gehad, alle issues van vorig jaar zijn redelijk goed verholpen.”

Voor ‘The Beast 3.0’ is er nog gewerkt aan het verbeteren van een aantal punten. Hiermee moet de Dakar Rally 2020 nog succesvoller worden voor de tweeling. De auto wordt op dinsdag 19 november gepresenteerd in Huizen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.