Tim en Tom Coronel

Tim en Tom Coronel rijden Dakar Rally met ‘The Beast 3.0’

Op dinsdag 19 november presenteert autocoureur Tim Coronel uit Alphen de auto waarmee hij en zijn broer Tom de Dakar Rally gaan rijden: ‘The Beast 3.0’.

De Dakar Rally vindt in 2020 plaats van zondag 5 januari tot vrijdag 17 januari in Saudi-Arabië. De broers namen al 2 keer eerder deel aan de zwaarste rally ter wereld. Vorige editie waren Tim en Tom al tevreden met hun auto. Toen zeiden ze: “We hebben weinig echte problemen gehad, alle issues van vorig jaar zijn redelijk goed verholpen.”

Voor ‘The Beast 3.0’ is er nog gewerkt aan het verbeteren van een aantal punten. Hiermee moet de Dakar Rally 2020 nog succesvoller worden voor de tweeling. De auto wordt op dinsdag 19 november gepresenteerd in Huizen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca vandaag 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Politiek vandaag 16:56

7e wijziging op de Algemene Plaatselijke Verordening (APV)

Jaarlijks wordt de plaatselijke APV bijgewerkt naar de wetgevende actualiteit en naar wens van politieke keuzes die gemaakt worden. De grootste wijzigingen dit keer zijn slechts formaliteiten. Toch zijn er een paar punten die onderwerp van gesprek waren tijdens de commissievergadering vorige week donderdag  

Winactie Horeca vandaag 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!

Algemeen vandaag 15:54

Fake Winactie Mediamarkt Alphen aan den Rijn

Afgelopen week ging er een actie rond op Facebook uit naam van MediaMarkt Alphen aan den Rijn. Dit was echter geen actie vanuit MediaMarkt, maar kwam van een nagemaakt profiel.