Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Toyota AYGO uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020

Van Ekris Toyota is blij, want de Toyota AYGO is door het onafhankelijke vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Occasion van het Jaar 2020.

De negenkoppige vakjury koos de AYGO op basis van criteria die een afspiegeling zijn van waar consumenten online naar zoeken en welke occasion ze uiteindelijk aanschaffen. Hierbij wordt gekeken naar twaalf verschillende criteria op basis van data van Marktplaats.nl, Macadam Nederland en VWE Automotive. 

Uit data van de drie hierboven genoemde gerenommeerde partijen blijkt dat criteria als imago, beleving en garantie/zekerheid voor consumenten van doorslaggevende waarde zijn voor de daadwerkelijke aankoop van een occasion. Verder blijkt dat de laagste aanschafprijs voor consumenten niet altijd het belangrijkste aankoopargument is. De organisatie van de Occasionverkiezing van 2020 baseert zich op het gemeten online zoekgedrag van consumenten en hun hieruit voortvloeiende koopgedrag. De Toyota AYGO komt met een totaal van 506 punten als grote winnaar van de occasionverkiezing uit de bus.

Hoge vraag door jong gebruikte AYGO’s

Bij Van Ekris Toyota in Alphen aan den Rijn merken ze dat er meer vraag is naar jonge AYGO'S. “Door het coronavirus wilde veel mensen niet meer met het OV en hadden wij voor het eerst al onze AYGO occasions uitverkocht. Wij hadden echt niets meer staan! Heel bijzonder. Natuurlijk hebben wij weer flink ingekocht en hebben zo onze voorraad weer op peil kunnen brengen. Deze voorraad AYGO occasions hebben wij op een speciale site staan waar je alleen maar Toyota AYGO occasions kunt vinden, 35 stuks! www.aygooccasions.nl is de site voor de meeste jong gebruikte Toyota AYGO modellen. Deze koop je met een ijzersterke garantie en alleen bij Van Ekris”, zegt Corné van Veen van Toyota Van Ekris in Alphen aan den Rijn.

Ook in deze tijd proefrit aan huis!

Bij Van Ekris Toyota is het mogelijk om op gepaste wijze een proefrit aan huis aan te vragen. “Door de huidige maatregelen omtrent corona moet de showroom fysiek gesloten zijn, maar mogen wij toch nog informatie bieden via telefoon, video of e-mail. Daarnaast mogen wij op locatie de afleveringen en proefritten door laten gaan.”

Auto waarvan de consument blij wordt

“De Toyota AYGO stond in voorgaande jaren al stevig in de top 5 en is met recht een auto waar de consument blij van wordt”, aldus juryvoorzitter Remco Nieuwenbroek, tevens hoofdredacteur van Automobiel Management. “Bovendien is de AYGO een model van een merk dat positief opvalt en dat menig autobedrijf graag in zijn voorraad wil hebben, al blijkt uit alle data dat dit maar van korte duur is. Een extra compliment is dat de AYGO zich als ex-privéleaseauto uitstekend staande houdt tussen al het volumegeweld van deze categorie auto’s.”

Aygo winnaar Van Ekris is er blij mee banner.jpg


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.