Theater Castellum
Advertorial Kunst en Cultuur

Twee Ladies Nights op de planning in Castellum

Op 20 april vond de zeer geslaagde eerste Ladies Night van het jaar plaats in Bioscoop Castellum. Na Costa!! staan er alweer twee nieuwe Ladies Nights op het programma. Op woensdag 1 juni is de film Marokkaanse Bruiloft te zien en op woensdag 6 juli staat de bioscoop in het teken van de film Zwanger & Co

Tijdens de Ladies Night kijk je onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje samen met je vriendinnen naar een gloednieuwe film. Daarnaast zijn er verschillende stands én ga je naar huis met een leuke goodiebag.

Marokkaanse Bruiloft

Marokkaanse Bruiloft is een romantische komedie over Marokkaanse trouwtradities in Nederland, geregisseerd door Johan Nijenhuis. De film gaat over de veelbelovende advocate Yasmine die plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad vindt. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, twijfelt ze over de juiste keuze.

Zwanger & Co

In de feelgoodfilm Zwanger & Co draait alles om familie en familie-uitbreiding. Verloskundige Merel besluit voor het single moederschap te gaan. Maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop. De hoofdrollen worden vertolkt door Lieke van Lexmond en Waldemar Torenstra en ook deze film is geregisseerd door Johan Nijenhuis.

Kaarten

De aanvangstijd van beide Ladies Nights is 20:30 uur. Kaarten zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”