Upp Living
Advertorial Wonen en bouwen

Upp Living breidt het Alphense huuraanbod uit

Op de plek van het voormalige kantoorgebouw (onder de meeste mensen bekend als het L’Oreal gebouw) aan de Sacharovlaan in Alphen aan den Rijn verrijst straks het nieuwe appartementencomplex Upp Living met 190 appartementen. Alle woningen van Upp Living zijn bestemd voor de verhuur. 127 van de woningen worden (grotendeels) verhuurd in de vrije sector. B&L Vastgoed zal t.z.t. de overige 63 sociale- en middeldure huurwoningen verhuren.

Upp Living is een nieuwe, eigentijdse woonlocatie met maar liefst 190 huurwoningen, verdeeld over tien verdiepingen. 127 daarvan worden ontwikkeld tot luxe, hoogwaardig afgewerkte huurappartementen. Upp Living is zeer centraal gelegen en op loopafstand van het station en het centrum. Ook zijn winkels, horeca en andere dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

De tekst loopt door onder de foto.

impressie upp living.jpg

Het huuraanbod van Upp Living is erg divers. Zo zijn er twee-, drie- & vierkamerappartementen van circa 47 tot 107 m². De appartementen zijn voorzien van een heerlijke buitenruimte in de vorm van een loggia, balkon, tuin of dakterras. Ieder appartement beschikt over royale raampartijen, waardoor het daglicht tot diep in huis doordringt. Vanzelfsprekend voldoet Upp Living aan de hoogwaardige duurzaamheidseisen en zijn alle appartementen gasloos en energiezuinig. In de ondergrondse parkeergarage onder het complex zijn parkeerplaatsen voor bewoners gerealiseerd.

Op dit moment zijn de bouwwerkzaamheden op de locatie van het voormalige kantoorgebouw in volle gang. De beoogde oplevering van de woningen staat nu gepland in 2025. Naar verwachting vindt de start verhuur in Q4 van 2024 plaats.

Wil je niets missen van Upp Living? Meld je dan aan via de website: www.uppliving.nl en blijf op de hoogte!


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."