Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Van Ekris koopt speciaal jonge hybride Corolla’s in

Van Ekris koopt extra jonge Toyota occasions in om aan de vraag te voldoen. Toyota doet het namelijk erg goed in de registratie van nieuw maar ook jong gebruikte Toyota’s.

Dit jaar kwam het bericht van de BOVAG dat de occasion verkoop weer gestegen was met 9%. ‘’Bij Van Ekris merken wij dat goed bij de verkoop van onze hybride modellen. Alleen om ze in te kopen is het zeer lastig geworden door de Corona pandemie. In de Corona tijd zijn minder auto’s nieuw verkocht dus ook minder jong gebruikt beschikbaar. De Corolla is erg in trek bij jong publiek. Dit komt mede door de kwaliteit, maar ook door de goede test uitslagen van onder andere ANWB en autobladen. Naast jong publiek is de Corolla bij ons wat oudere publiek natuurlijk bekend van vroeger. De naam Corolla is daar namelijk niet meer weg te denken. Dat roept nog leuke oude herinneringen op'', aldus Van Ekris.

Dit keer ingekocht: de nieuwe Corolla hybride HB uit 2020. De voordelen van het hybride rijden en de vele opties in deze Corolla zijn de pluspunten. Deze uitvoering heeft een nieuwprijs van € 29.990 en is nu met 1 jaar oud beschikbaar vanaf € 22.949 met daarbij navigatie en een gratis winterbanden set. De Corolla is nog zo jong dat deze nog volledig in zijn fabriekgarantie zit en dat heeft voor de koper veel voordelen en zekerheden.

Meer details over deze Corolla inkoop actie via deze link. Van Ekris heeft meer dan 35 Corolla occasions. Deze zijn allemaal te bekijken via www.corollaoccasions.nl.

Toyota Van Ekris is te vinden op de Zwanendrift 2 in Alphen aan den Rijn. Kijk op www.vanekris.nl voor alle details.

Van_Ekris_066_DSC0544.jpg
Op de foto: Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn en Ricardo Beverloo uit Alphen aan den Rijn.

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.