Josh Walet
Advertorial Economie

Vergeet je Froot… uh, stem niet!

Froot is genomineerd voor de publieksprijs van de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. “Genomineerd zijn is een eer, maar winnen zou echt heel gaaf zijn!” Daarom vraagt Froot om jouw stem. Help jij Froot naar de winst?

Jan Willem Hoek en Jeroen Beekman hebben samen Froot opgezet vanuit de overtuiging dat op de plek waar hard gewerkt wordt, ook goed gegeten moet worden. En dan natuurlijk gezond. Ze vertellen: “Ons uitgangspunt is vreselijk simpel: werkgevers doen graag hun best om hun medewerkers een plezierige werkplek te geven. Daar horen gezonde snacks bij: fruit dus. Het leuke is dat medewerkers de porties fruit beter waarderen dan de snoep-automaat."

Froot is iedereen natuurlijk enorm dankbaar voor de nominatie, maar nog toffer vinden ze het om die felbegeerde prijs in de wacht te slepen. Vind jij dat Froot uitblinkt op het gebied van service én klantgerichtheid en heb je enkele seconden van je tijd? Stem dan op Froot! Stemmen kan nog tot vrijdag 25 maart 16:00 uur op www.rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs. Het bedrijf met de meeste stemmen wordt vrijdagavond 25 maart tijdens de grande finale bekend gemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froot (@froot.nu)


Meer nieuws

Blog Fase 2, lees je mee?! vandaag 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein vandaag 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.

Advertorial Winkels vandaag 15:20

Tour de France winacties bij Gek van Fietsen

De Tour de France gaat weer beginnen: voor vele wielrenners de leukste tijd van het jaar. Om het feest compleet te maken, organiseert Gek van Fietsen tijdens de Tour verschillende winacties. Dus fietsliefhebbers, opgelet! Houd de sociale media van Gek van Fietsen in de gaten en wie weet win je een helm, Tour de France shirt of onderhoudskit.

Politiek plein vandaag 13:54

Marjon Verkleij CDA-lijsttrekker voor waterschapsverkiezingen Hoogheemraadschap van Rijnland

Afgelopen maart zwaaide Marjon Verkleij af als raadslid en fractievoorzitter van CDA Alphen aan den Rijn. In haar laatste raadsvergadering ontving Verkleij daarvoor een koninklijke onderscheiding. Een definitief afscheid van de politiek blijkt het niet te zijn: Verkleij is op 30 juni gekozen als CDA-lijsttrekker voor de Waterschapsverkiezingen van het Hoogheemraadschap van Rijnland.

Politiek vandaag 13:05

Speculatie in de Gnephoek moeilijk uit te leggen

Wethouder Gerard van As reageert in de Alphense gemeenteraad op de verdiensten voor projectontwikkelaars als de Gnephoekpolder wordt bebouwd. "Het ligt genuanceerder dan: wij gaan bouwen en zij lopen binnen."