Josh Walet
Advertorial Economie

Vergeet je Froot… uh, stem niet!

Froot is genomineerd voor de publieksprijs van de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. “Genomineerd zijn is een eer, maar winnen zou echt heel gaaf zijn!” Daarom vraagt Froot om jouw stem. Help jij Froot naar de winst?

Jan Willem Hoek en Jeroen Beekman hebben samen Froot opgezet vanuit de overtuiging dat op de plek waar hard gewerkt wordt, ook goed gegeten moet worden. En dan natuurlijk gezond. Ze vertellen: “Ons uitgangspunt is vreselijk simpel: werkgevers doen graag hun best om hun medewerkers een plezierige werkplek te geven. Daar horen gezonde snacks bij: fruit dus. Het leuke is dat medewerkers de porties fruit beter waarderen dan de snoep-automaat."

Froot is iedereen natuurlijk enorm dankbaar voor de nominatie, maar nog toffer vinden ze het om die felbegeerde prijs in de wacht te slepen. Vind jij dat Froot uitblinkt op het gebied van service én klantgerichtheid en heb je enkele seconden van je tijd? Stem dan op Froot! Stemmen kan nog tot vrijdag 25 maart 16:00 uur op www.rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs. Het bedrijf met de meeste stemmen wordt vrijdagavond 25 maart tijdens de grande finale bekend gemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froot (@froot.nu)


Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.