Josh Walet
Advertorial Economie

Vergeet je Froot… uh, stem niet!

Froot is genomineerd voor de publieksprijs van de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. “Genomineerd zijn is een eer, maar winnen zou echt heel gaaf zijn!” Daarom vraagt Froot om jouw stem. Help jij Froot naar de winst?

Jan Willem Hoek en Jeroen Beekman hebben samen Froot opgezet vanuit de overtuiging dat op de plek waar hard gewerkt wordt, ook goed gegeten moet worden. En dan natuurlijk gezond. Ze vertellen: “Ons uitgangspunt is vreselijk simpel: werkgevers doen graag hun best om hun medewerkers een plezierige werkplek te geven. Daar horen gezonde snacks bij: fruit dus. Het leuke is dat medewerkers de porties fruit beter waarderen dan de snoep-automaat."

Froot is iedereen natuurlijk enorm dankbaar voor de nominatie, maar nog toffer vinden ze het om die felbegeerde prijs in de wacht te slepen. Vind jij dat Froot uitblinkt op het gebied van service én klantgerichtheid en heb je enkele seconden van je tijd? Stem dan op Froot! Stemmen kan nog tot vrijdag 25 maart 16:00 uur op www.rijnland.sterksteschakel.nl/publieksprijs. Het bedrijf met de meeste stemmen wordt vrijdagavond 25 maart tijdens de grande finale bekend gemaakt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Froot (@froot.nu)


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.