Fietsersbond
Verkeer en vervoer

Verkiezing fietsstad 2020

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad 2020’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen gemeente.  

Daarvoor kunt u tot en met 31 oktober 2019 een eenvoudige online enquête invullen op www.fietsstad.nl. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maakt u ook nog eens kans op een elektrische fiets!

Fietsen. (Bijna) iedere Nederlander kan het, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moet kunnen bewegen. Ze nemen daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals deze verkiezing van de Fietsstad 2020.
Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers. De Fietsersbond zet zich in voor veilig en comfortabel fietsen en levert daarmee een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland én aan fietsgeluk voor iedereen.

Helpt u mee? Ga nu naar www.fietsstad.nl en vul de enquête in!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws