Gemeente Alphen aan den Rijn

Vernieling van bloemperk bij Joods monument

Bij het Joods monument aan de Laan der Continenten werd door onbekenden het bloemperkje vernield. In het bloemperkje waren meerdere planten vertrapt en eruit getrokken. 

De vernieling van het bloemperkje kwam bij de gemeente Alphen aan den Rijn binnen via Meldingen Openbare Ruimte. 

Per jaar krijgt de gemeente gemiddeld zo’n 25.000 Meldingen Openbare Ruimte binnen. Dat kan over allerlei zaken gaan: de verlichting in de straat doet het niet, een verzakte stoep, hondenpoep of kapotte speeltoestellen.

Kleine gebreken kan de gemeente vaak binnen een paar werkdagen verhelpen. Zo ook bij het bloemperkje bij het Joods monument. Dat ligt er inmiddels weer netjes bij.

Bloemperkje Joods monument


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Dronefotografie gisteren 15:53

Alphen vanuit de lucht: de zomerse Zegerplas

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer de Zegerplas in de zomer.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:42

Familievoorstelling naar mega populaire bestseller in Castellum te zien!

Na het grote succes van ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen’ die zowel de Zapp Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog geschifter stuk. De boomhut is inmiddels 52 verdiepingen hoog! Op zaterdag 24 september is de familievoorstelling te zien in Theater Castellum.

Verkeer en vervoer gisteren 13:35

Storing Albert Sweitzerbrug zorgt voor vastlopen verkeer

Vanwege een storing aan de Albert Schweitzerbrug loopt het verkeer op verschillende plekken in Alphen aan den Rijn vast. Het is nog onduidelijk wat er precies met de brug aan de hand is. Op dit moment weten we dat één van de brugkleppen niet naar beneden gaat.

Stadsdichter gisteren 09:47

Hittegolf: een gedicht van de Alphense stadsdichter

Deze zomer deelt stadsdichter Lars Ferwerda elke week een gedicht. Het thema? Dat is uiteraard Alphen aan den Rijn. Zo maak jij op een andere manier kennis met onze woonplaats. Dit keer: de Zegerplas.