Vertelsels van Sinterklaas: wat is een verhaal van Sinterklaas van héél vroeger?

Vertelsels van Sinterklaas: alles wat je altijd al over Sinterklaas en de Pieten hebt willen vragen! Iedere aflevering is er een nieuwe brandende Sint-vraag aan de beurt. Dit keer: wat is een verhaal van Sinterklaas van héél vroeger?

Nadat de compagnie 10 jaar lang Het Alphens Sinterklaas Journaal heeft geproduceerd, zijn ze dit jaar overgestapt op een nieuw concept: Vertelsels van Sinterklaas. In deze nieuwe webserie worden brandende vragen van kinderen beantwoord. Dit gebeurt aan de hand van een vrolijk verhaal over Sint en de Pieten.

De afleveringen zijn makkelijk los van elkaar te kijken en botsen niet met andere series of de NTR qua verhaallijn.

Vertelsels van Sinterklaas is een productie van De Fantastie Compagnie en is tot en met 5 december elke maandag, woensdag en vrijdag te zien via Alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.