Josh Walet

Victoria Koblenko presenteert benefietconcert voor Oekraïne in Castellum

Voel jij je machteloos bij het zien van de beelden uit Oekraïne? Kom zondag 24 april dan naar het Alphense benefietconcert. Rotary Alphen en Theater Castellum organiseren dit concert om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen.

Deze dag staat Theater Castellum van 14:30 tot 17:00 uur volledig in het teken van het benefietconcert. Alle opbrengsten worden ingezet om hulp in Oekraïne mogelijk te maken. Dit concert geeft heel Alphen de mogelijkheid om de slachtoffers te helpen. "Het wordt onvergetelijk", zo belooft de organisatie. Samen met Oekraïense vluchtelingen wordt gewerkt aan het definitieve programma.

De opening van het benefietconcert wordt verzorgd door burgemeester Liesbeth Spies. De presentatie is in handen van niemand minder dan de Oekraïense Victoria Koblenko. Mooie en veelzijdige muziek staat centraal deze middag, met optredens van onder meer:

  • Muziekvereniging 'Door Samenwerking Sterk' uit Aarlanderveen
  • 'Trio Tangata' met Aubrey Snell op de saxofoon
  • Singer-songwriter Naomi Snell met band
  • De veelbelovende Alphense artiest Daya Hendrix
  • De bekende Alphense singer-songwriter Ruud Houweling, featuring Amir Swaab
  • Sanne Wallis de Vries, de bij ieder bekende actrice en cabaretière

Niet alleen de artiesten treden gratis op, ook alle medewerkers van Theater Castellum werken deze middag voor niets. Zo creëren ze samen een adembenemend concert en delen ze hun medeleven en solidariteit. Draag jij ook je steentje bij? Kom naar het benefietconcert op 24 april. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente vandaag 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.