Josh Walet

Victoria Koblenko presenteert benefietconcert voor Oekraïne in Castellum

Voel jij je machteloos bij het zien van de beelden uit Oekraïne? Kom zondag 24 april dan naar het Alphense benefietconcert. Rotary Alphen en Theater Castellum organiseren dit concert om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Oekraïense vluchtelingen.

Deze dag staat Theater Castellum van 14:30 tot 17:00 uur volledig in het teken van het benefietconcert. Alle opbrengsten worden ingezet om hulp in Oekraïne mogelijk te maken. Dit concert geeft heel Alphen de mogelijkheid om de slachtoffers te helpen. "Het wordt onvergetelijk", zo belooft de organisatie. Samen met Oekraïense vluchtelingen wordt gewerkt aan het definitieve programma.

De opening van het benefietconcert wordt verzorgd door burgemeester Liesbeth Spies. De presentatie is in handen van niemand minder dan de Oekraïense Victoria Koblenko. Mooie en veelzijdige muziek staat centraal deze middag, met optredens van onder meer:

  • Muziekvereniging 'Door Samenwerking Sterk' uit Aarlanderveen
  • 'Trio Tangata' met Aubrey Snell op de saxofoon
  • Singer-songwriter Naomi Snell met band
  • De veelbelovende Alphense artiest Daya Hendrix
  • De bekende Alphense singer-songwriter Ruud Houweling, featuring Amir Swaab
  • Sanne Wallis de Vries, de bij ieder bekende actrice en cabaretière

Niet alleen de artiesten treden gratis op, ook alle medewerkers van Theater Castellum werken deze middag voor niets. Zo creëren ze samen een adembenemend concert en delen ze hun medeleven en solidariteit. Draag jij ook je steentje bij? Kom naar het benefietconcert op 24 april. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”

Advertorial Overige vandaag 10:55

Senioren colleges in het buurthuis AquaRijn

De komende twee maanden organiseert Buurthuis AquaRijn voor het eerst senioren colleges in samenwerking met stichting Oud Geleerd Jong Gedaan. Op woensdag 18 mei van 19:30 tot 20:30 uur zal het eerste college plaatsvinden: De inzet van slimme technologie bij rampenbestrijding. Toegang is gratis.