Vijfde editie Alphense Maestro op zaterdag 18 mei

Aanstaande zaterdag 18 mei wordt de vijfde editie van de Alphense Maestro georganiseerd. Vorig jaar wist Evon Zevenbergen de jury en het orkest te imponeren en won hij de titel Alphense Maestro 2018.

Dit jaar nemen Eline Ossevoort, Fatima Achahboun, Dorien van der Klauw, Maarten Warnaar, Perry Kasbergen, Gert van den Ham, Mitchell Vreeswijk, Stefan Koren en Frangken Tuhumena het tegen elkaar op. De deelnemers hebben workshops dirigeren gekregen en zaterdag vanaf 13.00 barst het muzikale evenement los op het Rijnplein. 

Bij Alphense Maestro gaan Alphenaren zonder orkestervaring de strijd met elkaar aan om het Fanfare Promotie Orkest zo goed mogen te dirigeren. De jury bestaat uit John Brouwer en Ingrid Slangen en zij zullen de prestaties van commentaar voorzien. Het geheel wordt weer aan elkaar gepraat door Rob Buisman.

De vorige winnaars zijn Daniël Huibers (2014), Ingrid Schouten (2015), Ed De Leest (2017) en Evon Zevenbergen (2018).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 15:40

Politie houdt meerdere personen aan in het verkeer

De politie was in de nacht van vrijdag op zaterdag druk met verschillende zaken in het verkeer. Er werden meerdere personen aangehouden, waaronder voor rijden onder invloed.

Sport gisteren 14:43

Daan Spruit rijdt sterk op NK Pure Sprint

Met stormachtige wind en zo nu en dan fikse buien werd voor het eerst na 49 jaar weer een NK langebaan schaatsen georganiseerd op de nostalgische Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Alphenaar Daan Spruit wist goede resultaten neer te zetten.

Advertorial Cultuur gisteren 13:37

De Holland-Amerika lijn van Ocobar in Parkvilla

De Rotterdamse band Ocobar pakt de koffers voor de trans-Atlantische trip en gaat op zoek naar de muziek, beelden en verhalen die de Holland-Amerika lijn teweeg heeft gebracht. Met songs en verhalen van onder anderen Willie Nelson, Eric Clapton, Shocking Blue en Golden Earring. Een heerlijk muzikaal avondje uit op vrijdag 6 maart in Parkvilla.

Sport gisteren 12:55

Goud voor Femke Pluim op NK Indooratletiek

Femke Pluim, actief bij AAV’36, heeft afgelopen weekend de Nederlandse titel op het onderdeel polsstokhoogspringen heroverd. Dit deed ze in een seizoensbeste hoogte van 4.45 meter.