Taste aan den Rijn
Advertorial Horeca

Voorjaarswijnproeverij van Taste aan den Rijn bij de Gelaarsde Kat

De lente is weer begonnen! Daarom organiseert Taste aan den Rijn een echte ‘voorjaarswijnproeverij’. Deze vindt plaats bij Bistro de Gelaarsde Kat.

“Er zullen zo’n 50 wijnen open staan, met nog enkele grote flessen en glaswerk”, begint Philip van Taste aan den Rijn. “Heerlijke & toegankelijke wijnen nu met een mooie aanbieding.” Als je meedoet aan de wijnproeverij en een bestelling doet van 12 of meer flessen, zullen de kosten van de wijnproeverij, die € 10 bedragen, namelijk in mindering worden gebracht.

De voorbereidingen van de wijnproeverij zijn al in volle gang. De wijnen zijn geselecteerd, de locatie is geregeld en de proefboekjes worden geprint. Kom jij ook? De wijnproeverij vindt plaats op 26 maart van 12:00 tot 16:00 uur bij Bistro de Gelaarsde Kat aan de Hooftstraat 81. “Wanneer je hier bij wilt zijn, stuur dan graag een e-mail naar info@tasteaandenrijn.nl voor de aanmelding. Tot dan!”


Meer nieuws

Overige vandaag 11:33

Partijen hoogheemraadschap van Rijnland bereiken akkoord

De nieuwe dagelijks bestuurders (hoogheemraden) van Rijnland zijn op 31 mei 2023 tijdens een extra vergadering van het algemeen bestuur (VV) geïnstalleerd. BBB, VVD, CDA, Agrarisch, Natuur en JA21 hebben een akkoord bereikt en zullen gaan samenwerken.

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.