Taste aan den Rijn
Advertorial Horeca

Voorjaarswijnproeverij van Taste aan den Rijn bij de Gelaarsde Kat

De lente is weer begonnen! Daarom organiseert Taste aan den Rijn een echte ‘voorjaarswijnproeverij’. Deze vindt plaats bij Bistro de Gelaarsde Kat.

“Er zullen zo’n 50 wijnen open staan, met nog enkele grote flessen en glaswerk”, begint Philip van Taste aan den Rijn. “Heerlijke & toegankelijke wijnen nu met een mooie aanbieding.” Als je meedoet aan de wijnproeverij en een bestelling doet van 12 of meer flessen, zullen de kosten van de wijnproeverij, die € 10 bedragen, namelijk in mindering worden gebracht.

De voorbereidingen van de wijnproeverij zijn al in volle gang. De wijnen zijn geselecteerd, de locatie is geregeld en de proefboekjes worden geprint. Kom jij ook? De wijnproeverij vindt plaats op 26 maart van 12:00 tot 16:00 uur bij Bistro de Gelaarsde Kat aan de Hooftstraat 81. “Wanneer je hier bij wilt zijn, stuur dan graag een e-mail naar info@tasteaandenrijn.nl voor de aanmelding. Tot dan!”


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement gisteren 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport gisteren 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten gisteren 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek gisteren 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement gisteren 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.