Vrijdagavond 27 september 'Ladies Night' in Alphen

Alphen maakt zich op voor de jaarlijkse Ladies Night. Op vrijdag 27 september, van 18:00 tot 22:00 uur, vindt de 4de editie plaats met dit jaar het thema ‘Say yes to the dress. Gala editie’.  

Modeshow
We trappen Ladies Night om 18:00 uur af met een modeshow in Winkelcentrum de Aarhof. Hier worden de mooiste jurken door professionele modellen en ook bezoekers van het centrum geshowd. Alle jurken en ook de accessoires zijn afkomstig uit de modewinkels in het centrum.

Say yes to the (gala) dress
Daarna start het onderdeel Say yes to the dress. Een modestylist helpt bezoekers hun ideale jurk te vinden. En ze krijgen ook nog een minimetamorfose voordat ze op de rode loper gaat. Ze sluiten de catwalk af met een foto bij de speciale selfiespiegel. En aan het einde van de avond ontvangen alle deelnemers een cadeaucheque en maken kans op hun ideale outfit.

Aarhof-Loterij
Tussen de modeshows door is er weer de jaarlijkse loterij in Winkelcentrum de Aarhof.

Culinaire hapjes
Butlers delen luxe hapjes aan het winkelend publiek uit. Alle hapjes komen van de foodwinkels en horeca uit het centrum. Ze delen daarbij ook actiekaartjes uit met een speciale aanbieding van de betreffende winkel of horeca waar de hapjes vandaan komen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca vandaag 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

Evenementen vandaag 16:28

55-jarig bestaan Cascarvieten

De Cascarvieten vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan. Om dit te vieren geven de Cascarvieten op zaterdag 23 november een feest voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken in hun feestburcht Avifauna. 

Evenementen vandaag 15:56

Teus de Kruyf haalt profs binnen bij 9e Boksgala

Organisator Teus de Kruyf slaagt er elk jaar in om ‘zijn’ Alphense Boksgala uit de breiden. Nieuw bij het 9e gala op 30 november in de Rijnstreekhal is de deelname van profboksers.