Vrijdagavond 27 september 'Ladies Night' in Alphen

Alphen maakt zich op voor de jaarlijkse Ladies Night. Op vrijdag 27 september, van 18:00 tot 22:00 uur, vindt de 4de editie plaats met dit jaar het thema ‘Say yes to the dress. Gala editie’.  

Modeshow
We trappen Ladies Night om 18:00 uur af met een modeshow in Winkelcentrum de Aarhof. Hier worden de mooiste jurken door professionele modellen en ook bezoekers van het centrum geshowd. Alle jurken en ook de accessoires zijn afkomstig uit de modewinkels in het centrum.

Say yes to the (gala) dress
Daarna start het onderdeel Say yes to the dress. Een modestylist helpt bezoekers hun ideale jurk te vinden. En ze krijgen ook nog een minimetamorfose voordat ze op de rode loper gaat. Ze sluiten de catwalk af met een foto bij de speciale selfiespiegel. En aan het einde van de avond ontvangen alle deelnemers een cadeaucheque en maken kans op hun ideale outfit.

Aarhof-Loterij
Tussen de modeshows door is er weer de jaarlijkse loterij in Winkelcentrum de Aarhof.

Culinaire hapjes
Butlers delen luxe hapjes aan het winkelend publiek uit. Alle hapjes komen van de foodwinkels en horeca uit het centrum. Ze delen daarbij ook actiekaartjes uit met een speciale aanbieding van de betreffende winkel of horeca waar de hapjes vandaan komen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.