Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Vuurwerkshop van Dongen is officieel dealer van ZENA Vuurwerk

Het einde van het jaar nadert. En net als voor kerstfans is dat voor vuurwerkliefhebbers de mooiste tijd van het jaar. Wat gaat er afgestoken worden en waar gaat dat gekocht worden zijn vragen die nu in alle ernst uitgezocht moeten gaan worden.

Pascal van Dongen is, naast zelf fervent vuurwerkliefhebber, ook een van de grootste vuurwerkleveranciers van Alphen aan den Rijn. Zijn klanten komen vanuit het hele land om zijn assortiment te bekijken. En een van de paradepaardjes uit dat assortiment is de ZENA vuurwerk collectie.

ZENA nu ook in Nederland

ZENA is een vuurwerkmerk dat zijn roots in België heeft liggen, en het is dan ook jarenlang alleen daar verkrijgbaar geweest. Vele Nederlanders hadden er daarom jaarlijks een tripje naar onze zuiderburen voor over om daar hun eindejaarsinkopen te doen.

Tegenwoordig is de ZENA collectie ook in Nederland en Duitsland verkrijgbaar, en van Dongen is de enige officiële ZENA dealer in Alphen aan den Rijn. En ondanks de steeds strenger wordende regelgeving doet hij dit nog steeds met veel plezier. Ook dit jaar heeft hij weer een mooi assortiment samen weten te stellen, zodat vuurwerkliefhebbers uit Alphen en omstreken hun ideale Oudejaarsavond kunnen samenstellen.

Of het nu gaat om items waar je de hele buurt van mee kunt laten genieten, zoals de Zena Crackling Shape Box met een 110 shots waaier, of de wat eenvoudiger Bardarbunga fontein met zilverkleurig effect, de van Dongen vuurwerkshop biedt voor elk wat wils.

Na 2 jaar afwezigheid is de site weer online, en kunnen vanaf deze week ook de pakketten in de winkel weer besteld worden. De openingstijden zijn:

Kijk- en bestel dagen

Maandag t/m donderdag: van 12:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 12:00 tot 21:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Eerste en Tweede Kerstdag gesloten

Losse verkoopdagen

29 December van 7:00 tot 21:00 uur

30 December van 7:00 tot 21:00 uur

31 December van 7:00 tot 17:00 uur


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.