Josh Walet
Advertorial Feestdagen

Vuurwerkshop van Dongen is officieel dealer van ZENA Vuurwerk

Het einde van het jaar nadert. En net als voor kerstfans is dat voor vuurwerkliefhebbers de mooiste tijd van het jaar. Wat gaat er afgestoken worden en waar gaat dat gekocht worden zijn vragen die nu in alle ernst uitgezocht moeten gaan worden.

Pascal van Dongen is, naast zelf fervent vuurwerkliefhebber, ook een van de grootste vuurwerkleveranciers van Alphen aan den Rijn. Zijn klanten komen vanuit het hele land om zijn assortiment te bekijken. En een van de paradepaardjes uit dat assortiment is de ZENA vuurwerk collectie.

ZENA nu ook in Nederland

ZENA is een vuurwerkmerk dat zijn roots in België heeft liggen, en het is dan ook jarenlang alleen daar verkrijgbaar geweest. Vele Nederlanders hadden er daarom jaarlijks een tripje naar onze zuiderburen voor over om daar hun eindejaarsinkopen te doen.

Tegenwoordig is de ZENA collectie ook in Nederland en Duitsland verkrijgbaar, en van Dongen is de enige officiële ZENA dealer in Alphen aan den Rijn. En ondanks de steeds strenger wordende regelgeving doet hij dit nog steeds met veel plezier. Ook dit jaar heeft hij weer een mooi assortiment samen weten te stellen, zodat vuurwerkliefhebbers uit Alphen en omstreken hun ideale Oudejaarsavond kunnen samenstellen.

Of het nu gaat om items waar je de hele buurt van mee kunt laten genieten, zoals de Zena Crackling Shape Box met een 110 shots waaier, of de wat eenvoudiger Bardarbunga fontein met zilverkleurig effect, de van Dongen vuurwerkshop biedt voor elk wat wils.

Na 2 jaar afwezigheid is de site weer online, en kunnen vanaf deze week ook de pakketten in de winkel weer besteld worden. De openingstijden zijn:

Kijk- en bestel dagen

Maandag t/m donderdag: van 12:00 tot 18:00 uur

Vrijdag van 12:00 tot 21:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Eerste en Tweede Kerstdag gesloten

Losse verkoopdagen

29 December van 7:00 tot 21:00 uur

30 December van 7:00 tot 21:00 uur

31 December van 7:00 tot 17:00 uur


Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 13:25

Kunstspecial Anselm film en lezing bij Parkvilla

Anselm Kiefer is een Duitse kunstschilder en beeldhouwer. Hij wordt gezien als één van de grootste, nog levende kunstenaars. Parkvilla organiseert een film en lezing over deze invloedrijke en vernieuwende kunstenaar. Zijn kunst is geïnspireerd door diverse bronnen zoals literatuur, poëzie, filosofie, wetenschap, mythologie en religie. Tot en met 25 februari 2024 is er in Museum Voorlinden in Wassenaar een solotentoonstelling van Anselm: een mooi cultureel uitje voor in de kerstvakantie.