Fam. Hoessein

WereldFood opent binnenkort in De Atlas

In de eerste helft van augustus opent een nieuwe winkel de deuren in winkelcentrum De Atlas: WereldFood. Met de komst van de winkel WereldFood zijn alle winkels in het winkelcentrum weer bezet en is er geen leegstand meer.

Het pand waar tot april de kledingwinkel HIP Fashion was gevestigd, krijgt een nieuwe huurder. Holland West Makelaardij heeft het pand verhuurd aan de familie Hoessein, die naar verwachting in de eerste helft van augustus de deuren openen van de winkel WereldFood. “Onze winkel zal vol komen te liggen met Islamitische producten”, vertelt Jilan.

WereldFood: een wereldwinkel

Maar de winkel zal meer bieden dan dat. “We willen ons ook richten op andere culturen. Denk aan Turks, Surinaams, Marokkaans, maar ook Nederlands. Verder zullen we vooral producten van culturen uit het Midden-Oosten in ons assortiment opnemen”, laat Jilan weten. “Dit is ook waarom we voor de naam WereldFood hebben gekozen, want we zullen producten over de hele wereld verkopen in onze winkel.”

Daarnaast komt er ook een Halal slagerij in de winkel. Het aanbieden van Halal producten is een van de voornaamste redenen dat de familie Hoessein een winkel start in De Atlas. “Dit ontbrak nog in het winkelcentrum. We hoorden verhalen dat veel mensen eerst naar De Atlas gingen en vervolgens nog naar winkelcentrum De Baronie om Halal producten te halen. Door een winkel te starten waar Halal producten aan worden geboden, kunnen mensen in een keer alles halen in winkelcentrum De Atlas. Hoe makkelijk is dat!”

WereldFood zal naar verwachting zeven dagen per week open gaan. Van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00 uur, en op zondag naar verwachting vanaf 12:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 19:05

Alphens Restaurantweek: ‘t Oude Raadhuys, heerlijk eten in een stukje historie

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ‘t Oude Raadhuys!

Wonen en bouwen gisteren 17:26

Nieuwe muurschildering op de kopgevel van Fazantflat

In steeds meer plaatsen in Nederland duiken muurschilderingen op. Alphen is sinds deze week ook weer een muurschildering rijker. Op de zijkant van de opgeknapte Fazantflat prijkt namelijk een grote muurschildering van twee fazanten, gemaakt door kunstenaar Joost Zwanenburg.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:57

Wegens succes herhaald: Kids Summer Camp

In juli is het eerste Summer Camp georganiseerd door Ski & Snowboard Xperience. Door het grote succes van de eerste editie, start op maandag 24 augustus de tweede editie!

Overige gisteren 16:20

Alerte handhavers vertrouwen onderbuikgevoel en voorkomen erger

Handhavers wisten op zondag 9 augustus samen met de politie een suïcidale vrouw in veiligheid te brengen. Door alert te zijn op de situatie, liepen de handhavers direct naar de vrouw toe die bij de spoorwegovergang stond. Zo wisten zij erger te voorkomen.

Natuur en recreatie gisteren 15:38

Waarschuwing voor blauwalg bij Zegerplas

Bij de Zegerplas in Alphen is op twee locaties blauwalg vastgesteld. Het gaat om de zuidoever en de speelvijver bij de Zegerplas. Dit meldt Omgevingsdienst Midden-Holland vandaag. 

Overige gisteren 14:59

Voorkom stankoverlast van gft-container met deze tips

Stankoverlast door afvalcontainers. Elke zomer is het weer een veelvoorkomend probleem. Vooral de gft-container zorgt voor veel stankoverlast, zeker met de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd. Wij geven een aantal tips om de stank te voorkomen.