Advertorial Algemeen

Win een Gilette Vaderdagpakket van JouwVeilingen

Nog een idee wat jij jouw vader moet geven met Vaderdag? Wij geven aanstaande vrijdag 6 Gilette Vaderdagpakketten in samenwerking met JouwVeilingen.nl.

Wat kun je winnen?
Vrijdag maak je kans op één van de zes Gilette Vaderdagpakketen. Het Vaderdagpakket staat uit een scheermesje, toilettas, scheerschuim en moisturizer. Deze worden aangeboden door JouwVeilingen.nl. 

Wat moet je hiervoor doen?
Als je kans wil maken, moet je op dit bericht op Alphens.nl of op onze Facebookpagina reageren.

Deze actie loopt tot vrijdag 14 juni 12.00 uur 's middags.

Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend van de actie. De pakketten kunnen vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur worden opgehaald bij JouwVeilingen.nl in Alphen aan den Rijn. 

JouwVeilingen.nl
Op JouwVeilingen.nl staan naast de tientallen veilingen ook unieke OP=OP buitenkansjes. Dit zijn restanten van Elektronica Gigant iBOOD die verkocht mogen worden tegen spectaculair lage prijzen. Denk hierbij aan TV's, Wasmachines, Drogers, Laptops, Horloges en nog veel meer moois! Iedere dag tussen 16:00 en 17:00 komen er weer nieuwe dingen bij. Benieuwd? Kijk hier maar eens: jouwveilingen.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.