Bij Hen

Win een pinksterbrunch voor het gezin van Bij Hen

Weet jij al hoe je Pinksteren gaat vieren? Lijkt een lekkere brunch jou wel iets? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een Pinksterbrunch voor het gezin weggeven van Bij Hen.

Wat kun je winnen?

Een Pinksterbrunch van Bij Hen. Het gaat om een brunch voor twee volwassenen en twee kinderen. Dat wordt smullen! Volwassenen krijgen een gegrilde kipsalade, eiersalade, houthakkersbrood, bruchetta’s, bananenbrood met clotted cream en rood fruit, Griekse yoghurt met huisgemaakt granola en een smoothie. Kinderen krijgen een mini roombroodje, bakje vers fruit, vanille yoghurt met smarties, pakje appelsap en een verrassingsei.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de pinksterbrunch moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie laten weten waarom je de pinksterbrunch wilt winnen.

Deze winactie loopt tot zondag 24 mei. Diezelfde dag maken we ook de winnaar bekend. Houd Alphens.nl dus in de gaten!

Winnaar

Bianca Kitscheck heeft gewonnen, gefeliciteerd! 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie gisteren 18:36

Grootschalige controle op het water vanwege overlast door beroepsvaart

Zowel bij de politie als de provincie Zuid-Holland komen regelmatig meldingen binnen van beroepsvaart die te hard over het water vaart. Daarom hebben zij woensdag 27 januari gezamenlijk een actiedag gehouden. Ze hebben onder meer vijf boetes uitgeschreven, die op kunnen lopen tot € 1000. 

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 16:48

Toyota Van Ekris geeft uitleg over fiscale stimulering Zero Emissie modellen in 2021

Ook in 2021 zijn er fiscale stimuleringsmaateregelen én subsidies om consumenten en bedrijven aan te sturen op zero-emissie voertuigen. Voor 2021 zijn er kleine wijzigingen én volgt er medio het tweede kwartaal een extra subsidie voor bedrijfswagens. Toyota Van Ekris geeft graag een heldere uitleg.