Esports Game Arena

WK Super Mario Kart van start gegaan

Gisteravond is het Wereldkampioenschap Super Mario Kart van start gegaan in de Esports Game Arena. Na de feestelijke opening mochten de deelnemers laten zien waar ze toe in staat waren tijdens de time trials (tijdrit).

Deelnemers vanuit de hele wereld komen deze week naar Alphen om een gooi te doen naar de titel wereldkampioen Super Mario Kart. Er zijn leuke prijzen te winnen, maar deelnemers strijden niet om prijzengeld. Voor het tweede jaar op rij organiseert de Esports Game Arena het WK Mario Kart. 16 jaar lang werd het toernooi georganiseerd in Frankrijk, maar hier kwam in 2018 verandering in.

Het WK Super Mario Kart duurt tot en met vrijdag 16 augustus. Voor vandaag staat Battle Mode op het programma. Iedereen is welkom in de Esports Game Arena om te komen kijken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:45

Mamacafé wint prijs

Donderdagavond 17 oktober was de prijsuitreiking van 'Fonds Alphen trakteert' vanwege hun 25 jarig bestaan. Het Mamacafé was één van de blijde genomineerden en heeft een bedrag van € 5000 mogen ontvangen.

Advertorial Overige vandaag 12:38

Verenigingen vieren hun winst met in totaal € 70.000

Woensdagavond 16 oktober heeft Rabobank Groene Hart Noord tijdens een feestelijke bijeenkomst in theater Castellum een totaalbedrag uitgekeerd van € 70.000 aan 80 verenigingen uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Zoeterwoude en kern Stompwijk.

Overige vandaag 11:46

Oudshoornse Kerk gaat verbouwen

De Oudshoornse Kerk gaat verbouwen. Fonds Alphen en omstreken steunt de verbouwing met € 15.000. 

Advertorial Horeca vandaag 10:54

Spooky Sunday bij ALFREDS

Op zondag 20 oktober kun je met het hele gezin Halloween vieren bij ALFREDS!

Politiek vandaag 08:38

Misverstanden met Molukse gemeenschap uit de weg geruimd

Wethouder Kees van Velzen en de Molukse gemeenschap hebben een goed gesprek gehad over de toekomst van het buurthuis Kaju Putih. Er waren misverstanden ontstaan naar aanleiding van uitspraken van de wethouder.