Esports Game Arena
Overige

WK Super Mario Kart van start gegaan

Gisteravond is het Wereldkampioenschap Super Mario Kart van start gegaan in de Esports Game Arena. Na de feestelijke opening mochten de deelnemers laten zien waar ze toe in staat waren tijdens de time trials (tijdrit).

Deelnemers vanuit de hele wereld komen deze week naar Alphen om een gooi te doen naar de titel wereldkampioen Super Mario Kart. Er zijn leuke prijzen te winnen, maar deelnemers strijden niet om prijzengeld. Voor het tweede jaar op rij organiseert de Esports Game Arena het WK Mario Kart. 16 jaar lang werd het toernooi georganiseerd in Frankrijk, maar hier kwam in 2018 verandering in.

Het WK Super Mario Kart duurt tot en met vrijdag 16 augustus. Voor vandaag staat Battle Mode op het programma. Iedereen is welkom in de Esports Game Arena om te komen kijken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wilhelmus op de boom
Gemeente vandaag 13:43

Wilhelmus op de boom

Eind april 1945 was het tij geheel ten gunsten van de geallieerden gekeerd. De bevrijding van het nog bezette deel van Nederland was slechts een kwestie van dagen. Het verschuiven van de avondklok van 8 naar 9 uur was een van de eerste tekenen van de naderende bevrijding. In de nacht van 28 op 29 april trouwden Adolf Hitler en Eva Braun. Op de 30e april pleegden ze zelfmoord.  Hitler werd opgevolgd door Groot-Admiraal Dönitz. Zijn belangrijkste opdracht volgens hemzelf was het leven van de Duitsers redden. Daartoe was overgave aan de geallieerden noodzakelijk.