Toyota Van Ekris
Advertorial Economie

Zeeman en Van Ekris Toyota gaan samenwerking aan

Toyota Van Ekris en Zeeman gaan een samenwerking aan. Met de vier Toyota hybride Corolla’s kunnen de werknemers van Zeeman duurzamer de weg op.

De nieuwe Corolla is voorzien van de nieuwste elektrische hybride aandrijving en is daarmee niet alleen zuinig in verbruik, maar ook in onderhoud. Zeeman heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het wagenpark is één van de afdelingen waar veel te behalen is. De Toyota hybride past hier perfect bij. Daarom heeft Toyota Van Ekris alle Corolla's netjes binnengezet zodat alles rustig uitgelegd kon worden aan de medewerkers van Zeeman. Eenmaal klaar konden ze zo de weg op. “Een hele gave samenwerking”, aldus Corné van Veen van Toyota Van Ekris en Marco Westen van Zeeman.

Zeeman heeft een duidelijk verhaal op hun site als het gaat om duurzaam. “Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij noemen dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die we nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor ons werken, het milieu en onze maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen”, aldus Zeeman.

De nieuwe Corolla heeft veel ruimte en is daarin tegen ook nog eens zeer zuinig met de hybride motor. Bekijk alle Corolla aanbiedingen op www.corollaoccasions.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:24

Vanaf 31 maart Private Shopping bij Gek van Fietsen

In een periode waarin we allemaal extra voorzichtig moeten zijn en rekening met elkaar moeten houden, wordt er van winkeliers wat extra creativiteit gevraagd. Om de gezondheid van de klant en het personeel te garanderen, begint Gek van Fietsen vanaf dinsdag 31 maart met Private Shopping.

Coronavirus in Alphen gisteren 16:46

Alphenaren houden zich grotendeels aan de regels

Veel mensen hielden zich het afgelopen weekend netjes aan de door de overheid opgelegde maatregelen, zo meldt de politie. Er zijn wel verschillende boetes en waarschuwingen uitgedeeld, maar er waren geen ‘noemenswaardige incidenten’ in Alphen.

Coronavirus in Alphen gisteren 16:07

Zeg het met bloemen

Mensen op symbolische wijze een hart onder de riem steken. Dat was het doel van Pauline Arkesteijn met het realiseren van een bloemenwand, die momenteel in verzorgingstehuis ActiVite Noorderbrink staat.

Alphens Restaurantweek gisteren 15:09

Alphens Restaurantweek: Grieks Restaurant Olympia

De Alphens Restaurantweek bij jou thuis is volop bezig. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van de deelnemende restaurants. Dit keer de beurt aan Grieks Restaurant Olympia.

Coronavirus in Alphen gisteren 14:25

Aantal coronabesmettingen gestegen naar 44

Al zeven dagen op rij stijgt in de gemeente Alphen het aantal personen dat besmet is met het coronavirus. Het nieuwe aantal officieel gemelde besmettingen is opgelopen tot 44. Het daadwerkelijke aantal besmettingen ligt een stuk hoger. 

Blog Opinie gisteren 13:23

Dooie boel

Drie weekenden alweer zonder voetbal. Geen mixie drinken met Boudewijn, Marius, Carel en Rob bij ARC. Geen bacootje bij Alphense Boys en over alles en nog wat gezellig ouwehoeren met Kees, geen vieux/cola light bij Alphia met Rien of Fieke, geen jonge borrel bij Alphen en Cindy niet zien. Het leven ziet er heel anders uit. Maar leven doe ik in ieder geval nog.