Toyota Van Ekris
Advertorial Economie

Zeeman en Van Ekris Toyota gaan samenwerking aan

Toyota Van Ekris en Zeeman gaan een samenwerking aan. Met de vier Toyota hybride Corolla’s kunnen de werknemers van Zeeman duurzamer de weg op.

De nieuwe Corolla is voorzien van de nieuwste elektrische hybride aandrijving en is daarmee niet alleen zuinig in verbruik, maar ook in onderhoud. Zeeman heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het wagenpark is één van de afdelingen waar veel te behalen is. De Toyota hybride past hier perfect bij. Daarom heeft Toyota Van Ekris alle Corolla's netjes binnengezet zodat alles rustig uitgelegd kon worden aan de medewerkers van Zeeman. Eenmaal klaar konden ze zo de weg op. “Een hele gave samenwerking”, aldus Corné van Veen van Toyota Van Ekris en Marco Westen van Zeeman.

Zeeman heeft een duidelijk verhaal op hun site als het gaat om duurzaam. “Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij noemen dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die we nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor ons werken, het milieu en onze maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen”, aldus Zeeman.

De nieuwe Corolla heeft veel ruimte en is daarin tegen ook nog eens zeer zuinig met de hybride motor. Bekijk alle Corolla aanbiedingen op www.corollaoccasions.nl.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat 21 jun. 2024 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: