Alphense Boys logo

Alphense Boys

Genomineerd voor het Alphens Sport Gala!
Deze vereniging is genomineerd voor Vereniging van het jaar 2011 door het Alphens Sport Gala! Als jij wilt dat deze vereniging wint, dan moet er natuurlijk wel gestemd worden! Stemmen kan via de website!

Inmiddels hebben al ruim tweeduizend mensen hun stem uitgebracht. Op 11 december sluit de stembus, waarna de top drie per categorie op maandag 19 december bekendgemaakt wordt.

De stemmen van het publiek tellen uiteindelijk voor 33 procent mee in het eindoordeel. De andere 67 procent wordt ingevuld door de sportpers en de jurycommissie van het Sportgala onder leiding van wethouder Michel du Chatinier. Het Sportgala vindt zaterdag 28 januari 2012 plaats in de Limeshal.
 

Welkom bij Alphense Boys
Alphense Boys is een van de grootste sportverenigingen in Alphen aan den Rijn. Behalve de ruim 1.200 spelende leden zijn op onze velden elke week zo'n tweehonderd vrijwilligers actief en beleven zij plezier aan de voetbalsport. Het mag duidelijk zijn dat hierachter een grote organisatie schuilgaat én dat de nodige financiële middelen nodig zijn om deze machine op een goed geoliede en verantwoorde manier te laten draaien.

Waar kent u Alphense Boys van? Misschien van onze bloeiperiode ' prestatief beschouwd ' in de jaren tachtig en negentig, toen Alphense Boys met prachtig voetbal tot de top van het Nederlands amateurvoetbal doordrong. Of misschien kent u Alphense Boys van allerlei publicaties in de pers, over de groei van onze vereniging tot een van de grootste voetbalclubs in Nederland. Met een alom gewaardeerde jeugdopleiding.Met niet alleen veel aandacht voor prestatiesport en opleiding van talenten, maar juist ook voor de grote groep die louter voor het plezier voor voetbal kiest. Zowel bij de jeugd als bij de senioren. Behalve deelname aan competities organiseert Alphense Boys voor zijn leden ook tal van andere activiteiten, zoals kampen en het vermaarde Sportweekend. Weet u trouwens dat Alphense Boys ook gehandicaptenvoetbalin huis heeft?

Dit alles maakt van Alphense Boys een vereniging met een grote maatschappelijke functie, waar veel mensen elke week plezier beleven en hun talenten ontwikkelen. Zowel binnen als buiten de lijnen, want ook in het bestuur en de begeleiding van onze activiteiten maken leden ' elk op hun eigen niveau en interesse ' carriëre bij Alphense Boys.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in