Subway logo

Subway

Je kunt jouw bestelling ook via thuisbezorgd bestellen en afhalen of laten bezorgen (postcodegebied 2404/2405/2408). Eigenaar Nico van Rijn en zijn team helpen je graag aan een heerlijke Sub of Wrap!

De lekkere broodjes en salades van Subway® zijn te vinden in winkelcentrum De Baronie! Vanaf 4 december 2013 is hier de 150e vestiging van Subway® geopend. Bij hun, Nico en Godelieve van Rijn, kunnen Alphenaren elke dag hun eigen broodje of salade samenstellen.

Een gemeente als Alphen aan den Rijn kan natuurlijk niet zonder een Subway® restaurant. Het Subway team in Alphen staat zeven dagen per week klaar om voor haar gasten een heerlijke verse Sub te bereiden, precies naar de smaak van de klant. Ook wordt er heerlijke koffie of cappuccino, binnen of op het zonnig terras geserveerd.

Klantvriendelijkheid, snelle service en natuurlijk constante kwaliteit vindt het personeel heel erg belangrijk. En dat in een schone en nette winkel. De gasten kunnen elke dag kiezen uit allerlei soorten brood en verse ingrediënten, waardoor ze een bewuste, en vooral lekkere keuze kunnen maken.

Er is bewust voor winkelcentrum De Baronie gekozen, vanwege het concept winkelen, werken en wonen. De Subway zit midden van grote supermarkten, scholen, een fitnesscentrum en een industrieterrein. Een ideale voedingsbodem voor hun zaak.

 

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in