Deerenberg & van Leeuwen
Advertorial Overige

Kom naar het wooncafé op vrijdagavond 5 april van 19:00 tot 21:00 uur

Deerenberg & van Leeuwen organiseert vrijdag 5 april, tussen 19:00 en 21:00 uur, een Wooncafé. Tijdens het Wooncafé kun je genieten van een drankje terwijl je in gesprek gaat met een van de specialisten. 

Op deze avond staan experts voor je klaar, waaronder:

Hypotheekadviseurs Freek Hypotheek

Freek zorgt voor je hypotheek, in iedere fase van je leven. Of je nu je eerste huis koopt, gaat samenwonen of juist scheiden. Ook als je jouw bestaande hypotheek aan wilt passen. Freek doet er alles aan om voor jou de beste oplossing te vinden. En we regelen natuurlijk ook alle verzekeringen die erbij horen. Anders dan de gemiddelde hypotheekadviseur houdt Freek de hele looptijd van je hypotheek actief contact met je. Zodat jouw hypotheek mee verandert met jouw leven, jouw inkomen en jouw wensen. 

BLC Bouw

Bekend van TV.

Adviseert, denkt mee, heeft een showroom met PVC Vloeren & Sanitair en een groot netwerk (collega aannemers/bedrijven zoals vloerverwarming, dakkapellen etc...) Alles onder 1 dak. Tijdens de informatie avond kunnen wij vragen beantwoorden & advies geven over de mogelijkheden voor een toekomstige verbouwing. 

Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs

Bij de aankoop van een woning komt er erg veel op je/jullie af als koper(s). Zoveel … dat door de administratieve bomen het spreekwoordelijke bos bijna niet meer zichtbaar is. De notaris is niet alleen een noodzakelijk kwaad maar kan ook als boswachter fungeren. Kroes en Partners kan jullie als kopers helpen om niet alleen de overdracht te verzorgen maar jullie ook te ontzorgen op het gebied van familierecht. Want wist je dat bij het regelen van een overlijdensrisicoverzekering ingeval van ongehuwde kopers ook een samenlevingscontract hoort. Mocht je geen samenlevingscontract opstellen in dat geval dan kan de goedbedoelde verzekering precies het verkeerde effect hebben. Ze denken daarom graag met jullie mee! 

Hovenier Vos

VOS hoveniers is een creatief en vakbekwaam hoveniersbedrijf gevestigd te Noorden. Richard Vos werkt samen met zoon Christian in het bedrijf. Al ruim 7 jaar hebben zij ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Samen vormen ze het hoveniers duo die traditionele waarden en kennis toepassen, gecombineerd met innoverende ideeën en een vooruitstrevende aanpak. 

Huigen Wonen

Huigen Wonen is dé specialist op het gebied van woningtextiel. Het familiebedrijf viert dit jaar haar 30 jarig jubileum. Wij bieden een ruim assortiment aan van vloer, raam, wandbekleding tot buitenzonwering. Het ultieme thuis gevoel, dat gunnen wij iedereen! Wij helpen je graag bij het waarmaken van je woondromen. Een persoonlijk huis vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom is een deskundig, persoonlijk advies en het juiste vakmanschap bij ons vanzelfsprekend. 

Kom je ook naar het Wooncafé op 5 april? Dan laten ze graag de mogelijkheden zien en kan je alvast een voorproefje nemen hoe leuk het is om je woning geheel naar eigen smaak in te richten.

Tekpower

Welkom bij Tek Power, uw partner in duurzame energieoplossingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en hoogwaardige producten op het gebied van verduurzaming. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen, thuisaccu's, laadpalen voor elektrische voertuigen, warmtepompen of airconditioningssystemen, wij staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van uw duurzame energietransitie.

Hillsafety

Wij verkopen, installeren en onderhouden uw inbraakbeveiligingcamerabewakingbrandpreventie en communicatiesystemen. Als onderdeel van de GM groep in Alphen aan den Rijn, bieden wij complete beveiligingsoplossingen. Wij zijn BORG en BMI erkend via het NCP en installeren systemen volgens de normen bij o.a. particulieren en bedrijven.
Uniek en innovatief zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie.

Nuovo Antico

Ben je op zoek naar mooie tegels voor uw nieuwebouw woning? Wil je een mooie badkamer realiseren, een strakke haard; hout, gas of elektrisch? Ga dan langs bij Nuovo Antico. Mét showroom in Alphen aan den Rijn!Van complete ontwerpen en inbouw (haard of badkamer), tot het leveren van vloeren, tegels, schouwen en sanitair. Nuovo Antico heeft niet alleen de producten, maar vooral ook de kennis in huis. Neem het plaatsen van een haard, zeer specialistisch werk. Nuovo Antico geeft advies bij de aankoop en neemt je mee in het proces van realisatie. Ze zien je graag op het WoonCafé en beantwoorden al jullie vragen. 

Energiek Alphen

De energiecoache van de Gemeente Alphen aan den Rijn kan je o.a. tips geven over verduurzamen, hoe je subsidie kunt aanvragen en voor welke maatregelen dat geldt.
Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je aan denken om geld te besparen op jouw energielasten.
Voor een aanbod op maat zal de energiecoach een afspraak bij je thuis maken. De coach zal dan diverse mogelijkheden met je bespreken om tot een verlaging van het energieverbruik te komen om daarmee structureel geld te besparen.

VMD Koster Verzekeringen

Je wilt natuurlijk dat je woning zelf en de bezittingen erin goed verzekerd zijn. VMD Koster zorgt ervoor dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

 De voordelen van onze dienstverlening voor jou:

  • We letten erop dat je geen dubbele verzekeringen hebt en geen risico’s over het hoofd ziet.
  • Voor de verzekeringen maken we een marktverkenning rondom de premie en voorwaarden. We nemen een groot aantal verzekeraars mee in deze verkenning.
  • Samen met jou selecteren we de beste oplossing. Hierbij kijken we veel verder dan alleen de premie: we zeggen het dus ook als de goedkoopste verzekering niet de beste is.
  • De verzekeringsovereenkomst en alle correspondentie van de verzekeraar controleren we voor je.

Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars

Voor alle woonvragen kan je uiteraard terecht bij één van onze makelaars die op onze kantoren in Alphen en Nieuwkoop aanwezig zijn. Ze kunnen je adviseren over maatregelen om de woning te verduurzamen. Wat voor impact hebben diverse maatregelen, verbouwingen op de verkoopbaarheid en verkoopprijs van de woning. Daarnaast kan je ook met ons overleggen over de woningen die je gaat bekijken op de NVM Open Huizendag. Wil je weten wat wij voor u kunnen doen als aankoopmakelaar? Of heb je andere vragen die je ze wilt stellen? Je bent van harte welkom op één van de kantoren. Meer weten? Bekijk de website!

Mis dit informatieve en gezellige evenement niet! Zet vrijdag 5 april in je agenda!

Praktische informatie

Adres: Raoul Wallenbergplein 21, Alphen aan den Rijn

Datum: Vrijdag 5 april 2024

Tijd: 19:00 - 21:00 uur

Parkeertips

Je kunt parkeren achter het kantoor van Deerenberg en van Leeuwen of in de Castellumgarage. De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. Ga je op de duurzame tour? Er is uiteraard voldoende plek om je fiets te stallen.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.

Advertorial Evenement vandaag 09:24

Terugkeer van Culinair Alphen? Mysterieuze posts zet geruchtenmolen in gang

Een verrassende post van Culinair Alphen, het geliefde culinaire evenement dat sinds 2017 niet meer is georganiseerd, heeft de aandacht van Alphenaren getrokken. Verschillende mysterieuze socialemediaposts verschenen op het officiële Culinair Alphen-account, slechts bestaande uit puntjes en een cryptische boodschap:

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.