333travel logo
Tip!

333travel

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Verlang je er ook naar om de meest bijzondere plekken van deze wereld beetje bij beetje te ontdekken? Dat komt goed uit, want sinds 2000 laten ze reizigers kennismaken met de mooiste verre bestemmingen! Met hun op maat gemaakte privéreizen bieden zij je een unieke en vooral individuele beleving. Denk daarbij aan kleinschalige hotels en nét wat andere routes. hun jarenlange ervaring, transparantie over de verwachtingen én de deskundigheid van hun reisspecialisten verzekeren je van een onvergetelijke rondreis.

Maatwerk als drijvende kracht

Hun team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde wereldreizigers. Zij kennen de bestemmingen op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen ze er voor dat elke reiziger van 333travel voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe je je reisprogramma indeelt én waar je verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een authentieke en plaatselijke B&B of juist in een super-de-luxe en kleinschalig vijfsterrenhotel. Zaken als vliegtickets, verblijf en excursies regelen ze voorafgaand aan je reis, zodat je nergens naar hoeft om te kijken. Samen met een persoonlijke reisspecialist bekijk je welke bouwstenen jouw ideale rondreis of vakantie moet bevatten, zodat je met een duidelijk plan op pad gaat.

Ontdek de puurheid van een land

333travel staat voor het écht ontdekken van een verre reisbestemming. Met een eigen minibus, lokale en Engelssprekende gids, diverse excursies naar schitterende locaties, bezienswaardigheden of steden nemen ze je mee naar een andere cultuur. Daarnaast zijn ze continu op zoek naar de best bewaarde geheimen van hun reisbestemmingen, beter bekend als ‘De verborgen plekjes van..’. Dit zijn routes waarbij je van de gebaande paden af gaat en je op een pure manier in aanraking komt met de locals. Je zult weinig toerisme tegen komen, maar des te meer authentiek plekjes en bijzondere accommodaties.

Duidelijke informatie en heldere communicatie

Het boeken van een reis blijft spannend. Dat snappen ze, want wat tref je eenmaal ter plekke zoal aan en klopt de vooraf gegeven informatie wel met je verwachtingen? ze vinden het absoluut van belang dat je als reiziger goed wordt geïnformeerd. Het is immers wel zo fijn als je van tevoren weet waar je aan toe bent. Daarom bezoeken hun reisspecialisten zelf met enige regelmaat alle bestemmingen en accommodaties, zodat ze je dit precies kunnen vertellen. En ook wanneer je eenmaal op pad bent, kun je terecht bij hun. In de landen van hun bestemmingen staan kantoren die elke dag telefonisch bereikbaar zijn. Daarnaast bieden ze als éérste verre reizen specialist gratis WiFi aan op de weg in je eigen minibus. Hierdoor is het mogelijk contact te houden met het thuisfront ook in landen of regio’s waar een internetverbinding verre van standaard is.

Stap 1. Kies jouw bestemming

 Oriënteer je op hun website. Laat je inspireren door hun ruime aanbod naar de diverse verre bestemmingen. hun reizen zijn geschikt voor alle leeftijden, alleen samen, met familie én voor luxe- tot avontuurlijke reizigers.

  • Privé rondreizen
  • Strandvakantie
  • Korte tours en excursies
  • Familiereizen
  • Fly Drives
  • Camperreizen
  • Losse vliegtickets
  • Huwelijksreizen

Stap 2. Persoonlijk contact met de reisspecialist

Bespreek je wensen telefonisch en per e-mail met de 333travel reisspecialist. hun reisspecialisten hebben ieder een eigen expertise. Op deze manier kunnen zij jou adviseren uit eigen ervaring en je voorzien van een passend advies en tips over de bestemming van jouw keuze.

  • Kennis & Efficiëntie - Wat is de meest optimale route voor jouw reis? Aan welke verborgen plekjes had je zelf nog niet gedacht? En wat kun je beter achterwege laten? hun opgedane kennis delen ze graag met jou, zodat ze een waterdicht reisplan hebben en aan alles hebben gedacht.
  • Zekerheid & Service - Zijn er ongevallen en/of calamiteiten voor of tijdens je reis? Dan ben je bij hun in goede handen. zij zorgen bijvoorbeeld voor een ander hotel ter plaatse of een alternatieve route of vlucht. Wat er ook gebeurt, hun lokale reisagenten ter plaatse staan 24/7 voor je klaar.

Stap 3. Ontvang een reisvoorstel op maat

Nadat je voorkeuren zijn besproken gaat hun reisspecialist aan de slag om een passend reisvoorstel te maken op maat. Dit eerste voorstel bespreken ze graag met jou en passen het indien nodig aan totdat jij 100% tevreden bent.

Stap 4. Boeking plaatsen

Pas als jij akkoord bent wordt de betaling voldaan en de boeking geplaatst. zij benaderen hun lokale agenten en bevestigen alle vluchten, accommodaties, transfers en tours.

Stap 5. Reisbescheiden via MIJN 333 pagina

Ontvang je reisbescheiden via jouw MIJN 333 pagina. Hier vind je allerlei informatie met betrekking tot de reis, waaronder: een overzicht van je boeking, je factuur, de status van je betalingen(en) en interessante links en handige tips voor jouw reis.

Stap 6. Op reis!

ze houden graag contact met jou tijdens de reis. Indien het nodig is dan zijn ze 24/7 bereikbaar via telefoon, sms, whatsapp, social media en e-mail. Op hun bestemmingen hebben zij lokale kantoren die elke dag telefonisch of via Whatsapp bereikbaar zijn. Uiteraard horen ze na afloop van je reis ook graag hoe het is geweest!

Persoonlijk advies en inspiratie

Unieke ervaringen zijn absoluut hun specialiteit. hun team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde wereldreizigers met ieder een eigen expertise in bestemmingen. Deze ervaringen en opgedane kennis delen we graag met jou als medereiziger. Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van hun reisspecialisten. Zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoering van je reis heb je te maken met één en dezelfde specialist.

Ontzorgen van deur tot deur

Bij 333travel nemen we alle tijd om jouw ultieme reis samen te stellen. Kostbare tijd die je zelf misschien niet hebt of kan vrijmaken. hun ervaren reisspecialisten nemen de zorg uit handen om alles voor je uit te zoeken, van vliegticket tot bijzondere overnachtingen en van excursie tot transfer. Heb je onderweg assistentie nodig? Laat het hun dan weten. Dan pakken zij dit snel op zodat jij onbezorgd kan genieten van jouw privé rondreis op maat!

Individuele reizen, bij hun reis je echt privé

Wil je op reis met een privéchauffeur die je overal heen brengt? Of reis je liever met een huurauto of camper? zij zijn gespecialiseerd om reizen geheel individueel te maken voor je eigen reisgezelschap zodat je met je eigen reisgezelschap reist en niet met een groep. Op deze manier kun je jouw eigen reistempo aanhouden en onnodige tijd besparen om echt te genieten.

Reisvoorstel op maat

Op hun website hebben we vele mooie voorbeeldreizen staan ter inspiratie. Maar iedere individuele reis kunnen we aanpassen naar jullie reiswensen zodat het een persoonlijke reis op maat wordt.

Heel veel inclusief tijdens je reis

In het reisvoorstel geven zij heel precies aan wat bij de prijs inbegrepen is zoals vluchten, hotels, vervoer en excursies. Maar ook  entreegelden. Vooral dat laatste kan soms behoorlijk oplopen. Daarom nemen zij deze entreegelden al op in de reissom zodat je geen financiële verrassingen ter plaatse hebt met onverwachte kosten.

Verblijf in mooie en sfeervolle hotels

zij besteden veel zorg aan de accommodaties die we aanbieden. hun productmanagers zoeken de leukste en mooiste accommodaties. Ieder land heeft uiteraard zijn eigen bijzonderheden en sfeer. Zo verblijf je bijvoorbeeld in Azië vaak in prachtige hotels dicht bij het strand of in authentieke jungle lodges en in Zuid-Afrika in kleinschalige en sfeervolle hotels. Maar waar je reis ook heen gaat... de hotels zijn met zorg uitgekozen.

24/7 assistentie en service tijdens je vakantie

Voor, tijdens en ook na je reis staan we bij 333travel graag voor je klaar. Als het nodig is dan staan we 24/7 voor je klaar via telefoon, sms, whatsapp, social media en e-mail. Op hun bestemmingen staan bovendien kantoren van hun reisagenten die elke dag telefonisch bereikbaar zijn. Zo kunnen zij adequaat assisteren bij het oplossen van een eventueel probleem dat zich voordoet.

Gratis repatriëring bij calamiteiten zoals een pandemie

Is er op jouw bestemming plotseling een calamiteit zoals een aardbeving, vulkaanuitbarsting of pandemie? Dan zorgen zij er voor dat je binnen korte tijd weer veilig thuis bent.

Duurzaam op reis

333travel gelooft dat duurzaam reizen vooral te maken heeft met het maken van bewuste keuzes. Door bijvoorbeeld te kiezen voor kleinschalige accommodaties in plaats van grote hotelketens. Je ondersteunt dan de lokale ondernemers terwijl je er een unieke beleving en persoonlijke ervaring voor terug krijgt. Ook maken zij een zorgvuldige selectie van partners die de natuur en de dieren respecteren. Zoals bijvoorbeeld bij excursies waarbij je dieren gaat spotten. 333travel ondersteunt lokale projecten en we maken het verschil door een sociale en milieubewuste manier van werken.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in