De Harmonie
Advertorial Wonen en bouwen

110 Alphense woondromen bijna in vervulling

Nog even en dan is het zover: op zaterdag 21 september gaan 110 appartementen en penthouses van De Harmonie in Alphen aan den Rijn in de verkoop. Een bijzonder project, omdat De Harmonie één van de laatste grote inbreidingsprojecten in Alphen aan den Rijn is. De ontwikkelaar heeft al opdracht gegeven om te starten met de bouw. “De vraag naar woonruimte in Alphen is groot,” vertelt Paul van Leeuwen van Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij. “We verwachten dat de verkoop voorspoedig zal verlopen.”  

De voorbereidingen van de bouw van de eerste fase zijn al getroffen. Naast 101 driekamerappartementen (vanaf ca. €250.000) worden er negen penthouses (vanaf ca. €350.000) gebouwd. De oppervlakte van de woningen varieert van 70 tot 111 vierkante meter. Er is dus voor ieder wat wils.

Een buitenruimte van jewelste
Wonen, winkelen en water, De Harmonie heeft het allemaal. Alle woningen beschikken over een flinke buitenruimte. “Bij een aantal woningen op de eerste verdieping kan de oppervlakte van het terras oplopen tot maar liefst 62 vierkante meter, bij meerdere penthouses zelfs tot 83 vierkante meter,” zegt Van Leeuwen. Daarnaast worden de appartementen compleet met keuken en sanitair opgeleverd en krijgt iedere bewoner een eigen parkeerplek en een ruime eigen berging op de begane grond. Ook aan bezoekers is gedacht. Voor hen is meer dan genoeg gratis parkeergelegenheid. “Ook als familie en vrienden met het openbaar vervoer op bezoek komen, is dat geen enkel probleem; de bus stopt vrijwel voor de deur.”

Winkels en water om de hoek
De appartementen van De Harmonie worden gebouwd aan de Stuyvesantlaan, tussen winkelcentrum de Baronie en Avifauna. Dat betekent wonen in het groen met het bruisende stadscentrum om de hoek. De supermarkten en andere leuke winkels zijn dus binnen handbereik. Naast de centrale ligging in het Groene Hart staat Alphen bekend om haar water. “De Rijnhaven ligt praktisch naast de deur. Als liefhebber van water is hier genoeg te beleven,” aldus Paul van Leeuwen.

Interesse?
Heb je interesse in een appartement of penthouse in de eerste fase van De Harmonie? Kom dan op zaterdag 21 september tussen 11:00 en 14:00 uur naar het kantoor van Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij (Raoul Wallenbergplein 21, Alphen a/d Rijn). De brochure, prijslijst en het inschrijfformulier zijn dan beschikbaar. Vooraf aanmelden is niet nodig.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.