15 jarige fietser gewond na ongeval in Boskoop

Afgelopen vrijdag 9 februari vond een aanrijding plaats op de Zuidkade in Boskoop tussen een auto en een fietser. De aanleiding van het ongeval bleek ter plaatse een mogelijk verkeersconflict te zijn.

De bestuurder van de auto, een 69 jarige man uit Boskoop is na het ongeval aangehouden door de politie. Terwijl zij met het incident bezig waren werden zijn lastig gevallen door vervelende omstanders. Naast het ongeval was de politie ook druk bezig met het verhinderen van deze omstanders. Een politieman heeft zijn wapenstok moeten trekken om de omstanders tot rust te brengen. Het ongeval is opgepakt door de recherche, het slachtoffer kwam er met kneuzingen vanaf.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen vandaag 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek vandaag 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.