BY MIP
Advertorial Winkels

25 jaar Slagerij Jan Antonisse, eigenaar Kevin (29) trots op de groei

Voor inwoners van Kerk en Zanen is het bedrijf inmiddels een begrip geworden. Al 25 jaar is Slagerij Jan Antonisse te vinden in de Atlas. Deze grote mijlpaal viert de jonge ondernemer Kevin Bergshoeff graag met iedereen.

De 29-jarige eigenaar werkte op zijn 14e al bij de slager en werd in 2016 mede-eigenaar. Inmiddels is Kevin Bergshoeff 15 jaar verder en blijft hij ondernemen. In 2022 nam Kevin de zaak namelijk volledig van Jan Antonisse over. In de afgelopen jaren heeft de winkel volgens de eigenaar een grote groei meegemaakt.

Ruim assortiment

Zo is het assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. Ze verkopen bewust en duurzaam scharrelvlees wat van geboorte tot slacht gecontroleerd wordt. Naast vlees verkopen ze tapasplateaus, maaltijden, salades en delicatessen. Dit omdat steeds meer mensen vegetariër worden. “Bij een barbecue hoef je niet alleen maar vlees te eten. Wij verkochten vorige zomer veelal speciale camemberts die op de barbecue kunnen en vegetarische pastasalades”, vertelt Kevin.

Vijf jaar geleden is er flink verbouwd. Toen hebben ze een eigen worstmakerij ingericht waar ze hun eigen worsten maken. “Klanten herkennen kwaliteit, dus die waarderen ook dat het uit onze eigen keuken komt”, aldus de jonge ondernemer. Ook is een hoekje van de winkel ingericht speciaal voor kaas. “Deze stap hebben we gezet toen de kaaswinkel in de buurt er mee stopte. Vorig jaar hebben we wel 5.200 kilo kaas verkocht!”

Jubileum actie

Kevin waardeert zijn klanten en maakt graag een praatje met iedereen die langskomt. Daarom viert hij het 25-jarig bestaan met iedereen. “Om deze mijlpaal samen met jullie te vieren hebben wij extra scherpe aanbiedingen en specialiteiten”, vertelt Kevin. “Daarnaast hebben wij ook een aantal lekkere proeverijen bij ons in de winkel!”


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.