BY MIP
Advertorial Winkels

25 jaar Slagerij Jan Antonisse, eigenaar Kevin (29) trots op de groei

Voor inwoners van Kerk en Zanen is het bedrijf inmiddels een begrip geworden. Al 25 jaar is Slagerij Jan Antonisse te vinden in de Atlas. Deze grote mijlpaal viert de jonge ondernemer Kevin Bergshoeff graag met iedereen.

De 29-jarige eigenaar werkte op zijn 14e al bij de slager en werd in 2016 mede-eigenaar. Inmiddels is Kevin Bergshoeff 15 jaar verder en blijft hij ondernemen. In 2022 nam Kevin de zaak namelijk volledig van Jan Antonisse over. In de afgelopen jaren heeft de winkel volgens de eigenaar een grote groei meegemaakt.

Ruim assortiment

Zo is het assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. Ze verkopen bewust en duurzaam scharrelvlees wat van geboorte tot slacht gecontroleerd wordt. Naast vlees verkopen ze tapasplateaus, maaltijden, salades en delicatessen. Dit omdat steeds meer mensen vegetariër worden. “Bij een barbecue hoef je niet alleen maar vlees te eten. Wij verkochten vorige zomer veelal speciale camemberts die op de barbecue kunnen en vegetarische pastasalades”, vertelt Kevin.

Vijf jaar geleden is er flink verbouwd. Toen hebben ze een eigen worstmakerij ingericht waar ze hun eigen worsten maken. “Klanten herkennen kwaliteit, dus die waarderen ook dat het uit onze eigen keuken komt”, aldus de jonge ondernemer. Ook is een hoekje van de winkel ingericht speciaal voor kaas. “Deze stap hebben we gezet toen de kaaswinkel in de buurt er mee stopte. Vorig jaar hebben we wel 5.200 kilo kaas verkocht!”

Jubileum actie

Kevin waardeert zijn klanten en maakt graag een praatje met iedereen die langskomt. Daarom viert hij het 25-jarig bestaan met iedereen. “Om deze mijlpaal samen met jullie te vieren hebben wij extra scherpe aanbiedingen en specialiteiten”, vertelt Kevin. “Daarnaast hebben wij ook een aantal lekkere proeverijen bij ons in de winkel!”


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:43

Stralend van binnen en van buiten? Ontdek Transformational Cupping bij Chi & Zo

Wil je van je cellulite af en wil je die plattere buik? Of heb je genoeg van die aanhoudende hoofdpijn? Voel je je belemmerd door rugpijn, zware benen of pijnlijke knieën? Zoek niet verder, want de oplossing is er: Transformational Cupping. Deze fantastische methode kan je van al deze klachten af helpen of doen verminderen.

Milieu en duurzaamheid gisteren 15:21

Starten met duurzaamheid en voedselvoorziening

Nu vandaag de dag veel producten in de supermarkt duurder worden en vaak ook van ver komen, loont het om zelf voedsel te verbouwen en lokale producten te kopen. Dit draagt bij aan betaalbaar, duurzaam en lekker leven! Om hier meer over te leren ben je zaterdag 20 april welkom bij de Groene Inspiratiemarkt van het Huis van Duurzaamheid.

Advertorial Politiek plein gisteren 14:10

GroenLinks blij met sluiting Ziendeweg voor doorgaand verkeer

GroenLinks is blij, want de Ziendeweg wordt autovrij. Volgens de partij betekent dit een enorme verbetering voor natuur, dieren en mensen die in dit gebied willen fietsen en wandelen. GroenLinks heeft hiervoor druk uitgeoefend in de raad, via acties, en door steun aan bezorgde omwonenden.

Maatschappelijk gisteren 12:59

Goede doelen ontvangen cheque van Stichting Kringloop Alphen

Goede doelen in Alphen aan den Rijn ontvingen deze week een hartverwarmende verrassing van Stichting Kringloop Alphen. Elk jaar streeft de stichting ernaar een bedrag aan goede doelen te schenken. Na een oproep aan klanten, personeel en andere geïnteresseerden werden tien organisaties geselecteerd om een cheque te ontvangen, variërend van 500 tot 1500 euro, afhankelijk van hun verzamelde punten.

Politie en handhaving gisteren 11:45

Insluiper betrapt en gearresteerd met pepperspray op zak

Afgelopen weekend werd de rust van een bewoner aan de Blijenbergstraat in Alphen aan den Rijn ruw verstoord toen er plotseling een ongewenste gast in de woning stond. De bewoner zag tot zijn verbazing een vreemde man in zijn huis staan, met zijn portemonnee in zijn hand.

Maatschappelijk gisteren 10:32

Inzamelingsactie sportkleding bij Scala College voor SPORT JE OOK MEE?!

Deze week start op alle vestigingen van het Scala College een bijzondere inzamelingsactie van sportkleding voor het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers worden aangemoedigd om gebruikte sportkleding te doneren door deze tot en met dinsdag 23 april in te leveren bij speciale containers in de hal. Gisteren stonden de eerste docenten en leerlingen al klaar om hun bijdrage te leveren.