25 jaar Slagerij Jan Antonisse, eigenaar Kevin (29) trots op de groei
Voor inwoners van Kerk en Zanen is het bedrijf inmiddels een begrip geworden. Al 25 jaar is Slagerij Jan Antonisse te vinden in de Atlas. Deze grote mijlpaal viert de jonge ondernemer Kevin Bergshoeff graag met iedereen.
De 29-jarige eigenaar werkte op zijn 14e al bij de slager en werd in 2016 mede-eigenaar. Inmiddels is Kevin Bergshoeff 15 jaar verder en blijft hij ondernemen. In 2022 nam Kevin de zaak namelijk volledig van Jan Antonisse over. In de afgelopen jaren heeft de winkel volgens de eigenaar een grote groei meegemaakt.
Ruim assortiment
Zo is het assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid. Ze verkopen bewust en duurzaam scharrelvlees wat van geboorte tot slacht gecontroleerd wordt. Naast vlees verkopen ze tapasplateaus, maaltijden, salades en delicatessen. Dit omdat steeds meer mensen vegetariër worden. “Bij een barbecue hoef je niet alleen maar vlees te eten. Wij verkochten vorige zomer veelal speciale camemberts die op de barbecue kunnen en vegetarische pastasalades”, vertelt Kevin.
Vijf jaar geleden is er flink verbouwd. Toen hebben ze een eigen worstmakerij ingericht waar ze hun eigen worsten maken. “Klanten herkennen kwaliteit, dus die waarderen ook dat het uit onze eigen keuken komt”, aldus de jonge ondernemer. Ook is een hoekje van de winkel ingericht speciaal voor kaas. “Deze stap hebben we gezet toen de kaaswinkel in de buurt er mee stopte. Vorig jaar hebben we wel 5.200 kilo kaas verkocht!”
Jubileum actie
Kevin waardeert zijn klanten en maakt graag een praatje met iedereen die langskomt. Daarom viert hij het 25-jarig bestaan met iedereen. “Om deze mijlpaal samen met jullie te vieren hebben wij extra scherpe aanbiedingen en specialiteiten”, vertelt Kevin. “Daarnaast hebben wij ook een aantal lekkere proeverijen bij ons in de winkel!”