Advertorial Economie

5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Dit jaar startte de Alphens Boost Club met 30 leden. Leden ontvangen twee keer per jaar een uitnodiging voor een marketingavond. Op dinsdag 12 maart kwam de Alphens Boost Club voor het eerst samen en de volgende avond zijn we aan het plannen. Tussendoor verassen we onze leden met tips 'n tricks en geven we leuke korting op voor hun interessante producten.

Daarnaast ontvangt elk lid een Quickscan, die direct tips geeft ter verbetering van hun marketingefforts, ontvangen zij een geschreven advertorial op Alphens.nl inclusief fotografie en komen ze in december met introducee naar de lancering van het Alphens Magazine. Al met al, veel waarde! 

Heb je nog meer redenen nodig om lid te worden? Hieronder lees je 5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club.

1. De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op online marketing.
Daarmee is de club uniek voor lokale ondernemers. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? Bij de Alphens Boost Club draait het om lokale marketing. Voor jou, als Alphens bedrijf, erg interessant en waardevol. 

2. Je leert o.a. hoe je meer klanten naar je bedrijf kunt trekken, hoe je social media inzet en hoe je al die goede ideeën die je als ondernemer hebt, nu écht eens online zet.

3. Je krijgt rechtstreeks input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit +29.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 14.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Deze kennis delen we graag met jou!

4. Je gaat netwerken met andere bedrijven en ondernemers waardoor er leuke samenwerkingen ontstaan.

5. Hadden we al benoemd wat je gaat ontvangen?
- Twee keer een speciale on- en offline marketingavond voor bedrijven
- Een QuickScan van je bedrijf met tips ter verbetering
- Toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine a.s. woensdag 12 december (bij aanmelding op 11 december)
- Vermelding van je bedrijfslogo tijdens de lancering in december
- Inclusief een geschreven advertorial incl. fotografie en plaatsing op ons platform (gemiddeld 375.000 bezoekers per maand) Alphens.nl.

Aanmelden? Kom maar op. Al meer dan 30 bedrijven gingen je voor! Klik hieronder op de link en vul je interesses in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Ga naar abc.alphens.nl en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail aan jurre@alphens.nl of siona@alphens.nl


Meer nieuws

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.