Advertorial Economie

5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Dit jaar hebben ruim 40 leden hun kennis over online marketing vergroot door zich aan te sluiten bij de Alphens Boost Club. Als lid ontvang je 2 keer per jaar een uitnodiging voor onze leerzame marketingavond met interessante sprekers. Ook verrast de Alphens Boost Club jou met leuke tips ’n tricks. Heb je meer redenen nodig om lid te worden? Lees dan snel verder!

Leden van de Alphens Boost Club ontvangen een Quickscan, waarbij je directe tools in handen hebt om de online marketing van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ook ontvangen leden van de Alphens Boost Club een door onze marketeers geschreven advertorial op Alphens.nl inclusief fotografie.

Heb je nog meer redenen nodig om lid te worden? Hieronder lees je 5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club.

  1. De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op online marketing. Daarmee is de Alphens Boost Club uniek voor lokale ondernemers. Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? Bij de Alphens Boost Club draait het om lokale marketing. Voor jou, als Alphens bedrijf, erg interessant en waardevol.
  2. Je leert onder andere hoe je meer klanten naar je bedrijf kunt trekken, hoe je social media inzet en hoe je al die goede ideeën die je als ondernemer hebt, nu écht eens online zet.
  3. Je krijgt rechtstreeks input van de marketeers van Alphens.nl. Onze online community bestaat uit meer dan 40.000 volgers en dagelijks bezoeken gemiddeld 17.000 mensen onze website. We weten als geen ander wat er speelt én wat werkt binnen de Alphense community. Deze kennis delen we graag met jou!
  4. Je gaat netwerken met andere bedrijven en ondernemers. Hierdoor leer je niet alleen andere ondernemers uit Alphen kennen, maar door te netwerken ontstaan er ook leuke samenwerkingen tussen bedrijven.
  5. Hadden we al benoemd wat je gaat ontvangen?
  • Twee keer een speciale marketingavond voor bedrijven
  • Een QuickScan van je bedrijf met tips ter verbetering
  • Toegang met 1 introducee tot de lancering van ons Alphens.nl Magazine
  • Een door onze marketeers geschreven advertorial inclusief fotografie en plaatsing op ons platform Alphens.nl (gemiddeld 375.000 bezoekers per maand).

Aanmelden? Kom maar op. Al meer dan 40 bedrijven gingen je voor! Ga naar abc.alphens.nl en meld je aan. We nemen dan contact met je op voor meer informatie. Vragen? Stuur een mail naar siona@alphens.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.