Mitchell Rietveld
Advertorial Economie

5 redenen om lid te worden van de Alphens Boost Club

Nog geen lid van de Alphens Boost Club? Als lid heb je twee keer per jaar toegang tot een leerzame marketingavond met interessante sprekers, die jou bijpraten over alle nieuwste trends op online marketing gebied. Nog meer redenen nodig om lid te worden? Lees dan verder!

Dit jaar hebben verschillende bedrijven weer hun kennis over online marketing vergroot door zich aan te sluiten bij de Alphens Boost Club. Als je lid bent van de Alphens Boost Club ontvang je naast toegang tot onze marketingavonden, ook een QuickScan van je online activiteiten met daarbij de verbeterpunten, en een door ons geschreven advertorial op Alphens.nl, inclusief fotografie.

Nog meer redenen nodig om lid te worden?

  1. Uniek voor en door Alphense ondernemers
  2. Je leert hoe je klanten trekt door middel van social media
  3. Rechtstreekse input van de marketeers van Alphens.nl
  4. Netwerken met andere lokale bedrijven
  5. Toegang tot de lancering van het Alphens.nl Magazine

Wil jij je aanmelden? Al meer dan 40 bedrijven gingen je voor! Ga naar abc.alphens.nl en meld je aan voor onze volgende editie. Wij nemen contact met je op voor meer informatie. Heb je toch nog vragen? Mailen kan naar siona@alphens.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.