Josh Walet

64e editie Vakantiespel weer geslaagd: "Een fantastische week!"

Dit jaar vond de 64e editie van het Alphense VakantieSpel plaats met als thema piraten. De organisatie laat weten dat het opnieuw een geslaagde week was. 

Het VakantieSpel is een week vol sport en spel voor kinderen van de basisschool. Afgelopen week vond de 64e editie plaats. "Wat was het weer een fantastische week!", laat de organisatie van het VakantieSpel weten. Ook de kinderen vonden het weer een leuke week. "We krijgen veel complimenten van ouders voor ons werk, via de mail en onze social media kanalen. Bedankt daarvoor!"

De week werd traditiegetrouw afgesloten met een lichtjesparade. Tijdens deze optocht lopen de kinderen, versierd met lichtjes, door het centrum van Alphen en kunnen ouders alle groepjes van het VakantieSpel bewonderen.

lichtjesparade vakantiespel


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.