66-jarige Alphense werknemer tekent ondanks pensioenleeftijd weer bij

Het bedrijf Chan's uit Alphen aan den Rijn importeert, produceert en distribueert sinds 1981 levensmiddelen die via de retailers en groothandelaren de gebruikers bereiken. Het langst werkende personeelslid is de 66-jarige Sno Setropawiro.

Elke dag komt hij uit Amsterdam gereisd om het bedrijf te ondersteunen. Deze week is hij vijftien jaar werkzaam bij Chan's en dat wordt gevierd tijdens zijn verjaardag. Winooht Raghoober, de eigenaar van Chan's, vertelt: "Het is een plezier om met Sno te werken en we hopen dat we nog heel lang van hem kunnen genieten. Hij kan elk moment met pensioen, maar van ons hoeft hij nergens heen."

Sno Setropawiro werd deze week 66 jaar oud en ziet ernaar uit om de aankomende verjaardagen ook als werknemer bij Chan's te vieren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!  

Cultuur vandaag 12:06

Officiële opening STA-ART

Na 2,5 jaar op het adres De Aarhof 15 aanwezig te zijn geweest, is Galerie STA-ART vanaf 25 oktober te vinden in het voormalige winkelpand van Halfords, Aarhof 41. Op zaterdag 26 oktober om 15:00 uur wordt de nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:37

Gooi uw dak in de strijd tegen de stikstofcrisis

De uitspraak eind mei van de Raad van State over de stikstofaanpak van de Nederlandse overheid heeft veel teweeggebracht. Vergunningsaanvragen liepen vast, bouwprojecten kwamen stil te liggen. Intussen beraadt de regering zich op een nieuwe benadering. Maar ook bedrijven, VvE’s en scholen kunnen een steentje bijdragen – via hun platte dak!