Advertorial Coronavirus in Alphen

Actie Parkvilla ‘Help ons een handje in coronatijden’

Nu het culturele leven stilligt en alle voorstellingen zijn afgelast, verliest cultuurcentrum Parkvilla veel inkomsten. Omdat Parkvilla tegelijkertijd in beperkte mate gemeentelijke subsidie ontvangt, zijn deze eigen inkomsten van enorm groot belang. Parkvilla is daarom een doneeractie ‘Help ons een handje’ gestart.

Zoals bezoekers normaal gesproken een ticket kopen voor een theater- of filmvoorstelling, kun je nu een ticket kopen waarbij een bedrag wordt gedoneerd aan Parkvilla. Het bedrag kan zelf worden gekozen en doneren kan al vanaf € 5.

"Half april staat de teller op precies € 3000 afkomstig van 157 donaties en daar zijn wij echt heel blij mee, maar wij hopen natuurlijk dat dit bedrag nog gaat oplopen", vertelt Marijke Licher, directeur Parkvilla. "Op onze website hebben wij een button geïnstalleerd om makkelijk te kunnen doneren."

Parkvilla is erkend als culturele ANBI; giften en donaties zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting c. vennootschapsbelasting.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:44

Dronken horecagast misdraagt zich en krijgt flinke boete

Het aantal bezoekers dat aanwezig is bij horecagelegenheden is een stuk lager dan normaal in de weekenden door de coronacrisis. Daarnaast zijn veel horecagelegenheden slechts beperkt open. Toch weet niet iedereen zich te gedragen.

Overige vandaag 17:12

Picnic start op 22 juli met bezorgen in Alphen

Alphenaren hebben er iets langer op moeten wachten dan gepland, maar vanaf woensdag 22 juli is het zo ver. Dan start websuper Picnic met bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Gezondheid en welzijn vandaag 15:31

Op deze plekken in Alphen is een tekort aan AED’s

Nederland heeft over het algemeen een dekkend AED-netwerk. Hiermee is de kans groot dat als je in Nederland een hartstilstand krijgt, er binnen 500 meter aan AED te vinden is. Maar op 1775 plekken in Nederland is dat niet het geval, waaronder ook op een aantal plekken in Alphen.