WIJdezorg
Advertorial Oekraine

Actie Rhijndael voor Oekraïne groot succes

Dinsdagmiddag 26 april kwam zorglocatie Rhijndael van WIJdezorg groots in actie voor Oekraïne.

Collega's en bewoners organiseerden met elkaar een vrijmarkt, er werden hapjes en drankjes verkocht en als klap op de vuurpijl was er de grote loterij met maar liefst 100 prachtige (gesponsorde) prijzen. Alle verkochte spullen, de opbrengst van alle hapjes en drankjes en de loterij komen ten goede aan giro555.

De totale opbrengst van de actie is maar liefst € 1.390. "Wat een mooi bedrag! Met heel veel dank aan de ondernemers die zo ontzettend veel prijzen hebben gesponsord. Hartverwarmend om te zien hoe sterk we zo samen kunnen staan", aldus WIJdezorg. 

wijdezorg actiedag oekraine 2.jpg


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”