Advertorial Evenementen

Al ruim 12.000 tickets verkocht voor Zomerspektakel

Voor de vrijdagavond van Zomerspektakel aan het Meer zijn al ruim 12.000 kaarten verkocht. Deze avond treden Anouk, Di-Rect en een 'mystery guest' op. De kaartverkoop ging afgelopen zaterdag van start.

De start van de kaartverkoop zorgde afgelopen zaterdag voor lange wachtrijen voor de fysieke verkooppunten en op de websites waar men tickets kon bemachtigen. Vorig jaar was de vrijdagavond binnen een week uitverkocht. 

Festivalterrein
In totaal zijn er 13.000 toegangskaarten beschikbaar voor het Zomerspektakel, maar de organisatie gaat onderzoeken of het festivalterrein kan worden uitgebreid zodat er plek is voor 15.000 bezoekers. Hiervoor moet de organisatie wel gaan schuiven met de indeling van het terrein en goedkeuring krijgen van de gemeente en hulpdiensten.

De gemeente is bezig met de herinrichting van het evenemententerrein bij de t-steiger naast de Zegerplas, waardoor het terrein beter bereikbaar is en festivals meer bezoekers kwijt kunnen. De werkzaamheden zouden eigenlijk in mei van dit jaar klaar zijn, maar gaan nu pas dit najaar van start.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 19:12

Burgemeester verzoekt om rekening te houden met dieren

Op verzoek van de Alphense Hondenbezitter en Stichting Alphense Kinderboerderijen stelt burgemeester Liesbeth Spies een aantal vuurwerkvrije zones in. "Dit is een verzoek om rekening te houden met dieren."

Onderwijs gisteren 17:24

Groene Hart Leerpark verzorgt high tea in De Baronie

Op donderdag 14 november hebben de derde klassen van het Groene Hart Leerpark een high tea in winkelcentrum De Baronie georganiseerd. In de hal bij de roltrappen zorgden de leerlingen voor heerlijke hapjes voor het winkelend publiek. Hiermee proberen ze een brug te bouwen tussen de oudere en de jongere bezoekers van De Baronie.

Advertorial Overige gisteren 16:52

Word lid van de Alphens Boost Club!

Hoe blijf je relevant voor je doelgroep? Hoe ga je consistent om met social media? Welke tools gebruik je en waar zet je die in? De Alphens Boost Club is een business club voor Alphense bedrijven en is totaal gericht op online marketing.

Politiek gisteren 16:10

Vraagtekens bij verkoop van Theater Castellum

Wethouder Leo Maat meldt dat er inmiddels een uitvraag is gedaan voor belangstellenden om zich te melden voor aankoop of huur van het noodlijdende Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. In december moet dan duidelijk worden of dit zal lukken.

Onderwijs gisteren 15:33

Duurzame samenwerking tussen mboRijnland en LessGo

Onlangs tekenden mboRijnland en LessGo een samenwerkingscontract. De samenwerking is zowel op het terrein van onderwijs als op levering van goederen. LessGo levert slim en duurzaam goederentransport vanuit (grote) bedrijven naar Alphen aan den Rijn (plus omgeving) en omgekeerd.