Senzaa
Advertorial Horeca

All you need is love, good food and a singer!

Maandag 14 februari staat in het teken van all you need is love bij Senzaa. Je kan hier op Valentijnsdag niet alleen lekker eten, maar je kan tegelijkertijd ook je lief in het zonnetje zetten met een speciaal lied voor hem of haar.

Dit speciale lied wordt dezongen door niemand minder dan Daya Hendrix, upcoming star met een prachtige stem.  Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij de reservering kan je aankruisen dat je graag een lied wil laten opdragen aan hem of voor haar. Door zo’n verrassing bouw je voor de rest van het jaar credits op ;-) En wees niet bang, ze zal niet bij jullie aan tafel komen zingen. Ze zal het door jou gekozen nummer opdragen aan jouw speciale persoon. Ben jij een van de 10 personen die de avond van jouw geliefde extra speciaal maakt?

Wil je het helemaal bijzonder maken? Boek er dan een mooi cadeau bij. Wat dacht je van een massagecheque van AHA Massage, welke gevestigd is in het pand van Senzaa. Speciaal voor bezoekers van Senzaa biedt AHA Massage een speciale Valentijnsprijs aan van € 50 voor 60 minuten massage! Ook nog eens mooi verpakt in een tasje. Daar kan je nog eens mee voor de dag komen. Het door jou gekozen cadeau zal Senzaa van tevoren op tafel zetten.

En laten we het eten niet vergeten… een overheerlijk drie gangen menu voor € 37,50, uit te breiden naar een vier gangen menu voor € 41,50. Uiteraard mag het gezamenlijk snoepen van het dessert hierbij niet ontbreken!

Het menu

Voorgerecht
Plank voor 2 met kleine gerechtjes om te delen

Hoofdgerecht (keuze uit:)
Medium-rare gebakken en getrancheerde biefstuk met een jus van kalf en boerenboter geserveerd met seizoensgroenten
Gebakken zeebaarsfilet met een tarte tatin van witlof en een appel/port stroop
Truffel risotto met bospaddestoelen

Nagerecht
Dessert to share

Het vier gangen menu is inclusief een spoom


Meer nieuws

Advertorial Alphense Fijnproevers vandaag 17:29

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Evenementen vandaag 15:02

Niet zingen onder de douche, maar voor het goede doel

Vind jij zingen heerlijk en wil je wat goeds doen voor het goede doel? Dan ben je hier helemaal op het goede adres. Lions Rhijnhart organiseert op donderdag 20 oktober een Sing along voor het goede doel.

Advertorial Overige vandaag 14:11

Onderzoek naar truffels met Psilocybine

Het UMC Groningen doet onderzoek naar de effecten van psychedelica op depressieve klachten. In deze nieuwe studie wordt onderzocht wat de juiste dosering is voor mensen met een depressie en welke effecten het heeft. De studie vindt plaats op verschillende locaties in Europa, waaronder het UMC Groningen (Universitair Centrum Psychiatrie), het UMC Utrecht en het LUMC.