Senzaa
Advertorial Horeca

All you need is love, good food and a singer!

Maandag 14 februari staat in het teken van all you need is love bij Senzaa. Je kan hier op Valentijnsdag niet alleen lekker eten, maar je kan tegelijkertijd ook je lief in het zonnetje zetten met een speciaal lied voor hem of haar.

Dit speciale lied wordt dezongen door niemand minder dan Daya Hendrix, upcoming star met een prachtige stem.  Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bij de reservering kan je aankruisen dat je graag een lied wil laten opdragen aan hem of voor haar. Door zo’n verrassing bouw je voor de rest van het jaar credits op ;-) En wees niet bang, ze zal niet bij jullie aan tafel komen zingen. Ze zal het door jou gekozen nummer opdragen aan jouw speciale persoon. Ben jij een van de 10 personen die de avond van jouw geliefde extra speciaal maakt?

Wil je het helemaal bijzonder maken? Boek er dan een mooi cadeau bij. Wat dacht je van een massagecheque van AHA Massage, welke gevestigd is in het pand van Senzaa. Speciaal voor bezoekers van Senzaa biedt AHA Massage een speciale Valentijnsprijs aan van € 50 voor 60 minuten massage! Ook nog eens mooi verpakt in een tasje. Daar kan je nog eens mee voor de dag komen. Het door jou gekozen cadeau zal Senzaa van tevoren op tafel zetten.

En laten we het eten niet vergeten… een overheerlijk drie gangen menu voor € 37,50, uit te breiden naar een vier gangen menu voor € 41,50. Uiteraard mag het gezamenlijk snoepen van het dessert hierbij niet ontbreken!

Het menu

Voorgerecht
Plank voor 2 met kleine gerechtjes om te delen

Hoofdgerecht (keuze uit:)
Medium-rare gebakken en getrancheerde biefstuk met een jus van kalf en boerenboter geserveerd met seizoensgroenten
Gebakken zeebaarsfilet met een tarte tatin van witlof en een appel/port stroop
Truffel risotto met bospaddestoelen

Nagerecht
Dessert to share

Het vier gangen menu is inclusief een spoom


Meer nieuws

Weekoverzicht gisteren 17:02

Het nieuws van week 22 lees je in het Alphens.nl weekoverzicht

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een geslaagde editie van het Zomerspektakel aan het Meer en een zwaargewonde agent na valse melding tot aan een verhitte bijeenkomst over de opvang van vluchtelingen. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:34

CinePlus in Castellum

Elke woensdag én iedere eerste donderdag en derde dinsdag van de maand nemen enthousiaste filmliefhebbers van 50+ plaats in de bioscoopstoelen van Castellum. Tijdens de CinePlus worden speciaal geselecteerde kwaliteitsfilms vertoond, waar bezoekers van kunnen genieten na een gastvrij ontvangst met een kopje koffie/ thee en wat lekkers.

Advertorial Horeca gisteren 09:31

Vier Vaderdag bij Lodge Alphen

Verras je vader met een heerlijk Vaderdag BBQ-buffet bij Lodge Alphen in Alphen aan den Rijn. Op Vaderdag, zondag 18 juni, kun je genieten van een heerlijk uitgebreid BBQ-buffet in de Wunderbar op het overdekte terras bij de Lodge.