Advertorial Overige

All4finance hypotheken en All4houses makelaardij steunen de lokale horeca

Binnenkort kun je weer lekker eten bij één van de lokale restaurants die Alphen rijk is. Ben je fan van Maggie Blue, Wet ’n Wild of ’s Molenaarsbrug? Dan bof je dubbelop. Want je maakt nu kans op een gratis dinerbon die inwisselbaar is bij één van deze drie restaurants.

De dinerbonnen worden aangeboden door All4finance hypotheken en All4houses makelaardij. Daarmee ondersteunen zij de lokale horeca. “De lokale horeca heeft het al moeilijk genoeg. Wij geven ze graag een duwtje in de goede richting en laten iedereen meegenieten van de culinaire verassingen bij deze restaurants”, zegt Patricia Ethard, eigenaar All4houses / directeur All4finance.

Je kan nu kans maken op een dinerbon ter waarde van € 50 om bij één van deze drie restaurants te kunnen eten! Komende tijd zullen we een aantal dinerbonnen verloten. “Een geweldig hartverwarmende actie en zeer welkom in deze tijd!” aldus Selina en Martin, eigenaren van Maggie, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug. De dinerbonnen mogen ook ingewisseld worden bij afhalen, bezorgen of boeken van waterskiën bij Wet ’n Wild.

Een win/win situatie voor iedereen toch?

Wil je kans maken? Like, reageer en deel onder dit bericht op Facebook en maak kans om te winnen! We kiezen drie winnaars uit!

Winnaars

Bianca Poelstra, Odette Verkaart en Astrid Hermans - de Knegt zijn de winnaars, gefeliciteerd! 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur en recreatie vandaag 14:21

Park Zegersloot: "een visitekaartje voor Alphen"

Veel Nederlanders slaan dit jaar een reis naar het buitenland over en gaan in plaats daarvan dit jaar op vakantie in eigen land. Park Zegersloot heeft de afgelopen jaren war veranderingen ondergaan en is nu helemaal klaar voor Nederlandse vakantiegangers. Wethouder Kees van Velzen geeft een rondleiding. 

Calamiteiten vandaag 13:24

Traumahelikopter landt bij PI Alphen

Diverse hulpdiensten waren deze zaterdagmiddag aanwezig bij de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen. Ook de traumahelikopter was ter plaatse. 

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:09

De Heerlijkheid van Alfen: het oudste huis van Alphen

Het project ‘De Heerlijkheid van Alfen’ maakt de geschiedenis van Alphen aan den Rijn weer zichtbaar en beleefbaar. In de achttiende eeuw werd Alphen geroemd om haar schoonheid. Petrus Plemper schreef in 1714 dat Alphen ‘als diamant in goud gezet, voor Dorpkoningin kan speelen; binnen en buiten gestoffeerd zijnde met zulk eene majesteit van veldzieraaden, en watervermaaklijkheeden, dat men te dien opzigte, nauwelijks zijns gelijk zou vinden.

Gemeente vandaag 11:44

Denk mee over de Noordrand

Wil jij meedenken over de ontwikkeling van de Noordrand? Registreer je voor 8 juli en doe mee met de online participatie.

Overige vandaag 09:53

Nieuwe looproute in zwembad De Hoorn

Vanaf vandaag, zaterdag 4 juli, hanteert zwembad De Hoorn in Alphen een nieuwe looproute. Deze looproute wordt gebruikt bij alle activiteiten, met uitzondering van de zwemlessen. Benieuwd naar de route? Bekijk dan het filmpje.